fbpx

Uklanjanje papiloma – lasersko uklanjanje visećih bradavica

Ultrazvučno zatezanje nadlaktica
6. april 2022.
Nehirurški face lifting – cene za pojedinačne tretmane
11. april 2022.
Ultrazvučno zatezanje nadlaktica
6. april 2022.
Nehirurški face lifting – cene za pojedinačne tretmane
11. april 2022.
Prikaži sve

Uklanjanje papiloma – lasersko uklanjanje visećih bradavica

PAPILOMI ILI „VISEĆE BRADAVICE“

Viseća bradavica ili papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Virusno poreklo papiloma (viseće bradavice) daje mogućnost samostalnog širenja po telu sa jednog mesta na drugo (autoinokulacija) i prenošenja virusa osobama sa kojima je oboleli u bliskom kontaktu. Viseće bradavice ili papilomi ne uzrokuju nikakve tegobe, osim u slučaju ako dođe do dugotrajne i stalne iritacije ili ako se povrede, što može biti uzrok njihove inflamacije ili rasta.
Promene u vidu visećih bradavica (papiloma) su dobile naziv po načinu na koji se formiraju na koži. Viseće bradavice (papilomi), kao polipoidne izrasline, su iste boje kao i koža, povezane su sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. Viseće bradavice ili papilomi mogu dostići veličinu i do nekoliko milimetra, bilo kao pojedinačne izrasline ili kao višestruke viseće izrasline.
Papilom ili „viseće bradavice“ se mogu javiti na bilo kom delu tela. Najčešće se pojavljuju na: vratu, kapcima, pazuhu, podlakticama, dojkama i preponama. Obično su stečeni (nisu prisutni pri rođenju) i mogu se pojaviti kod bilo koga tokom bilo kog perioda života.

REZULTATI TRETMANA UKLANJANJE PAPILOMA ILI VISEĆIH BRADAVICA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod Uklanjanje papiloma odnosno tretman Uklanjanje „visećih bradavica“. U svrhu Uklanjanje papiloma odnosno „visećih bradavica“ koristi se najsavremeniji, testirani laser u okviru usluge Depigmentacija laserom.
Vita Elos se odlučio za tehniku Uklanjanje papiloma odnosno „visećih bradavica“ laserom, jer su brojne studije u svetu i kod nas ovaj metod (Uklanjanje „visećih bradavica“ laserom) dokazale da je lasersko uklanjanje papiloma daleko najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Pored velike efikasnosti uklanjanja papiloma tj. tretmana Uklanjanje papiloma odnosno „visećih bradavica“ laserom, prisutan je još jedan veoma važan rezultat – estetski. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje „visećih bradavica“ je u našem Kabinetu moguće u potpunosti i to najčešće nakon samo jednog tretmana Depigmentacija laserom u trajanju od nekoliko sekundi, bezbolno, beskrvno i bez ožiljaka.
Postupak tretman Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica (uklanjanje papiloma) je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.. Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm. Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm radi tretman uklanjanje visećih bradavica (uklanjanje papiloma). Nakon tretmana Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica (uklanjanje papiloma) nema perioda oporavka, niti posebne dodatne nege tretirane regije.
Suština rezultata tretmana Uklanjanje papiloma odnosno „visećih bradavica“ laserom je rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma (stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta uklanjanjem na vreme). Drugi važan rezultat je rešavanje estetskog problema na delu tela ili lica na kom je viseća bradavica prisutna.
Efekti tretmana Uklanjanje papiloma odnosno „visećih bradavica“ laserom:
• uklanjanje papiloma („visećih bradavica“) bez hirurškog zahvata i ožiljaka,
• nema neprijatnosti tokom oblačenja, češljanja usled prisustva bradavica i izraslina,
• estetski efekat,
• rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži u fazi nastanka,
• umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu,
• prirodan izgled, bez znakova starenja.

Uklanjanje papiloma odnosno uklanjanje visećih bradavica najsavremenijem laserom u našem Kabinetu uz postizanje zavidnih rezultata!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više