fbpx

Ekskluzivne usluge Vita Elos-a

Jedne od najatraktivnijih usluga u Vita Elos-u
29. mart 2017.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Vita Elos – usluga uz poverenje i sigurnost
4. april 2017.
Jedne od najatraktivnijih usluga u Vita Elos-u
29. mart 2017.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Vita Elos – usluga uz poverenje i sigurnost
4. april 2017.
Prikaži sve

Ekskluzivne usluge Vita Elos-a

Vita Elos Novi Sad

CILJEVI NAŠEG POSLOVANJA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, kao specijalizovani kozmetički studio, koji vam nudi veliki broj usluga na jedinstven način, ima za cilj negovanje prirodnog izgleda svojih klijenata uz sagledavanja fenomena lepote puno šire od trenutnog estetskog pitanja. Da bi ostvarili svoj cilj, trudimo se da pratimo sve svetske novitete iz oblasti aparatne kozmetike i učinimo ih dostupnim našim klijentima.
Tim Vita Elos-a konstantno inovira svoje usluge, bilo da poboljšava način pružanja postojećih usluga ili uvodi nove usluge za naše tržište, koje su već duže vreme popularne širom sveta. Na taj način svi naši klijenti su u prilici da saznaju šta je to što su svetski trendovi iz oblasti neinvazivne i prirodne aparatne kozmetike i koriste ih u našem Kabinetu.
Još jedna prednost kabineta Vita Elos, Novi Sad je ta što su pojedine naše usluge u grupi ekskluzivnih usluga koje su revolucionarne ne samo za naše tržište, već i za šire okruženje (Balkan).

EKSKLUZIVNE USLUGE NAŠEG KABINETA

Vita Elos je kozmetički kabinet koji je jedan od retkih na srpskom tržištu, koji nudi veći broj anti-aging usluga koje drugi saloni nemaju. Razlog tome je savremena oprema koju koristimo i praćenje novih nehirurških metoda podmlađivanja.
Usluge, koje su pionirske za naše tržišta dostupne u Vita Elos-u, su:
- Laserski karbonski piling,
- Puder obrve,
- Ultrazvučni SMAS lifting.
Laserski karbonski piling je mnogima postupno nepoznat kao sveobuhvatni tretman lica, čak i pojedinim dermatolozima. Ovaj tretman je izuzetno popularan u svetu upravo zbog svog kompleksnog efekta kada je lice u pitanju: poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Laserski karbonski piling lica vraća licu svežinu i prirodan izgleda već nakon jednog tretmana. Kada se trebate odlučiti za tretman Laserski karbonski piling: proširene pore kože, upala masnih žlezda, hiperpigmentacija, problematična koža, smanjena elastičnost i starost kože, kozmetički problemi kože (ožiljci posle akni), akne u aktivnoj fazi.
Puder obrve su nešto potpuno novo za naše tržište, ali dostupno u Vita Elos-u. Reč je o tretmanu Trajna šminka obrva, ali u jednoj potpuno novoj tehnici. “Powder eyebrows” ili “puder obrve” je danas jedna od najpopularnijih tehnika zahvaljujućim svim prednostima ove tehnike trajne šminke obrva. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago polutransporentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije. U zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” daje nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata: potpuno prirodne obrve, jarke i glamurozne obrve ili polutransparentne obrve.
Duboki SMAS lifting, baziran na primeni HIFU tehnologije je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice (ili druge tretirane regije). Za Srbiju je gotovo potpuno nepoznat anti-aging tretman, dok se širom sveta uspešno primenjuje već neko vreme, zbog svojih izuzetnih dugoročnih efekata - povećanje čvrstine kože i mladalački izgled podjednak efektu estetske hirurgije. Zategnutost tretirane regije, primenom Ultrazvučnog SMAS liftinga se postiže primenom fokusiranog ultrazvuka, dakle bez skalpela, već potpuno prirodno, neinvazivno i bezbolno i bez neželjenih nuspojava. Usluga Ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa operaciji.

Svi svetski trendovi koje primenjujemo su u službi vaše lepote, jer lepota nije luksuz, već način života. Iskoristite naše ekskluzivne usluge i zakažite svoj termin.
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više