fbpx

Iskustva klijenata koji su radili trajnu epilaciju u Vita Elos-u

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Vita Elos – usluga uz poverenje i sigurnost
4. april 2017.
Trajna šminka
Morfologija lica
11. april 2017.
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Vita Elos – usluga uz poverenje i sigurnost
4. april 2017.
Trajna šminka
Morfologija lica
11. april 2017.
Prikaži sve

Iskustva klijenata koji su radili trajnu epilaciju u Vita Elos-u

Trajna epilacija Elos-om

TRAJNA EPILACIJA

Vita Elos, Novi Sad između ostalih usluga, nudi i uslugu Trajna epilacija. Trajna epilacija se radi na dva načina, koja se međusobno razlikuju po aparatima koji se tom prilikom koriste. U ponudi Kabineta su Trajna epilacija 808 Diod laserom i Trajna epilacija Elos-om.
Ono što je karakteristično za trajnu epilaciju Elos-om je da je efekat koji se postiže manji u odnosu na trajnu epilaciju 808 Diod laserom, što ovaj postupak stavlja na drugo mesto po efikasnosti. Prednost trajne epilacije Elos-om u odnosu na trajnu epilaciju 808 Diod laserom je ta što je postupak manje bolan i čak pozitivno utiče na samo kožno tkivo, stimulišući kolagen, kao glavno vezivno tkivo u strukturi kože.
Bez obzira da li se odlučite na uslugu Trajna epilacija 808 Diod laserom ili Trajna epilacija Elos-om, rezultati će biti u skladu sa očekivanim.

ISKUSTVA NAŠIH KLIJENATA

Većina klijenata, koji se prvi put susreću sa trajnom epilacijom, su nepoverljivi po pitanju efekata, mogućeg bola i dugotrajnosti rezultata. Razlog tome su česte zablude vezane za trajnu epilaciju i loša informisanost. U našem Kabinetu, svi klijenti dobijaju detaljno objašnjenje lekara i stručnog kozmetičara o tome kako se radi trajna epilacija, šta se u kojim fazama može očekivati, koliko može biti bolno, koliko će celokupan postupak trajati i kako negovati tretirana mesta nakon svakog tretmana trajne epilacije. Ovakav pristup omogućava da se klijenti edukuju i prihvate trajnu epilaciju kao jedno od trenutno najboljih rešenja za trajno uklanjanje neželjenih dlačica.
Trajna epilacije je promenila to kako se osećam u vezi svog tela, posebno zbog toga što ima toliko mnogo mitova oko tretmana i njegovih rezultata. Kada sam bila na fakultetu, počela sam da primećujem guste, crne dlake na bradi i bradavicama, koje nikada ranije tu nisu bile prisutne. Uklanjanje tih dlačica je za mene bilo neopisivo bolno, a posle nekoliko dana one bi se pojavile ponovo. Nakon par godina borbe sa dlakama, odlučila sam se za trajnu epilaciju, kao postupak koji još jedino nisam probala. Počela sam sa paketom tretmana Trajna epilacija u Vita Elos-u: noge, brada i bradavice. Šest meseci je trajala procedura, ali danas nemam problem koji sam tako dugo imala: bolno uklanjanje upornih dlaka.

Klijentkinja, koja je uradila tretman trajna epilacija

Nedavno sam imala svoj prvi od 6 laserskih tretmana za uklanjanje dlaka sa stomaka, bikini zone i butina. Nakon jednog tretmana Trajna epilacija 808 Diod laserom dlake na stomaku su smanjene za preko 50%. Dlake na unutrašnjoj i spoljnoj strani butina su potpuno nestale, dok je područje bikini zone imalo najmanje smanjenje u odnosu na ostale regije. Područje kolena na obe noge je takođe imalo minimalno smanjenje dlaka. Mislim da koža nije podjednako čvrsta u ovim oblastima na koje se delovalo laserom. Objašnjeno mi je u salonu Vita Elos da se razlika u efikasnosti tretmana javlja zbog različitih faza rasta dlake i trenutnog hormonskog statusa. Drugi tretman trajne epilacije je za mesec dana.

Klijentkinja, na početku procedure trajne epilacije

Moje potkolenice nisu dobro reagovale na brijanje – imala sam puno uraslih dlaka i male crvene kvržice, koje su stalno svrbele. Depilirala sam noge na dva-tri dana. Očigledno je bilo da je brijanje za mene ekstremno nadražujuće i neefikasno rešenje za neželjene dlake. Za trajnu epilaciju sam čula, ali sam sumnjala u tu proceduru. Pored toga, bila je za mene skupa. Posle nekog vremena su mi preporučili Vita Elos (prijateljica koja je kod njih uradila trajnu epilaciju nausnica). Pre odlaska, dosta sam istraživala o trajnoj epilaciji: kako se radi, koliko je efikasna, koje su cene, da li je stvarno trajna. U suštini, htela sam da se uverim da je vredno vremena, bola i troškova. Otkrila sam da laserski impulsi direktno deluju na folikul i da pigment apsorbuje svetlost, koja uništava dlaku. Kada sam pročitala da su oko 90 % pacijenata laserskog trajnog uklanjanja dlaka dobri kandidati za postupak, zakazala sam svoj termin u Vita Elos-u u Novom Sadu. Danas nemam dlačice na potkolenicama, nemam uraslih dlaka, niti svraba. Noge su mi uvek glatke i spremne za suknju.

Klijentkinja, koja je stekla veliko poverenje u naše usluge

Uradila sam trajnu epilaciju celih nogu u Kabinetu Vita Elos. Zadovoljna sam rezultatima, cenom i osobljem. Ono što sam tokom odlazaka na tretmane shvatila je da još uvek ne postoji rešenje za sede dlake – laser ih ne prepoznaje. Laser može da tretira sve tonove kože, ali još uvek samo one dlačice koje imaju pigment. Postoje i područja koje se ne mogu tretirati – obrve i dlačice unutar nosa, koje mogu biti zanimljive za uklanjanje muškarcima. Nadam se da će u skorije vreme biti otkriven laser koji će i to moći da radi, a da će biti dostupan u Vita Elos-u, kao i svi ostali savremeni aparati, koje koriste.

Klijentkinja, koja je zadovoljna aparatnom kozmetikom

Podelite sa nama svoju priču, postavite nam pitanja, ukažite na probleme, pomozite nam da zajedno učinimo uslugu Trajna epilacija još više po vašoj meri!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više