fbpx

Zakazivanje termina za tretmane u želji da se maksimalno posvetimo vama

Plasma Pen tretmani u Vita Elos kabinetu
1 februara, 2019
Ultrazvuk i njegova primena u kozmetologiji
6 februara, 2019

ZAŠTO JE NEOPHODNO UNAPRED ZAKAZATI TERMIN ZA TRETMAN

Osnovni princip rada Vita Elos-a je posvećenost svakom klijentu podjednako, uz individualni pristup svakom pojedinačno. Ovakav način rada je naš moto i poslovna politika, jer nam je cilj da svaka usluga bude prilagođena vama i vašim željama, a u skladu sa stanjem vašeg lica i tela.
Osnovni razlozi zbog kojih je potrebno zakazati termin unapred za svaku našu uslugu:
1. prilagođavanje pružanja usluga svakom klijentu i njegovim specifičnim potrebama i stanju kože,
2. potpuna posvećenost problemu klijenta i najboljem načinu za rešavanje postojećeg problema – strogo individualni pristup lečenju,
3. potrebno vreme za pružanje usluge, koje podrazumeva: pregled našeg lekara, upoznavanje sa zdravstvenim stanjem klijenta, konsultacije, vreme za sam tretman, tokom kog naš kvalifikovani i obučeni kozmetičar detaljno objašnjava metod rada i efekte koje možete očekivati i savet sa našim lekarom nakon tretmana kako negovati tretirano područje,
4. neposredno praćenje reakcije klijenta po pružanju usluge,
5. dogovor i plan oko narednih termina za tretmane, ukoliko se radi o seriji tretmana.
Ono što želimo da naglasimo je to da vaš estetski problem nećemo pristati da rešavamo po svaku cenu tj. na vaše insistiranje, ukoliko to nije u skladu sa etikom našeg poslovanja i ukoliko to može negativno da se odrazi na vas u ma kom smislu, a posebno zdravstvenom.

USLUGE KOJE NUDIMO

Vita Elos Novi Sad je kabinet koji se specijalizovao za aparatni vid kozmetologije. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i obuhvata primenu testiranih, odobrenih i savremenih aparata sa visokim procentom uspešnosti tretmana. To je ujedno i osnovni razlog zašto smo se odlučili za primenu aparatne kozmetike u našem Kabinetu – tretmani bez nuspojava, prirodni i neinvazivni sa dugoročnim efektima na tretirana područja.
Usluge koje Vam nudimo obuhvataju sledeće:
1. Laserska trajna epilacija 808 Diod laserom,
2. Ultrazvučni SMAS lifting primenom 3D HIFU tehnologije,
3. Nehirurška blefaroplastika Plasma Pen tehnologijom,
4. Uklanjanje bora, strija i ožiljaka Plasma Pen-om,
5. Laserski karbonski piling lica,
6. Radiotalasni lifting,
7. Lasersko uklanjanje tetovaža i trajne šminke,
8. Depigmentacija laserom,
9. Trajna šminka usana i obrva,
10. Ultrazvučna kavitacija,
11. Uklanjanje akni Elos tehnologijom.

Vaše zdravlje i lepota su nam na prvom mestu, a to zahteva određeno vreme provedeno sa vama. Izaberite željeni tretman i zakažite svoj termin, jer ste kod nas u sigurnim rukama!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više