fbpx

Plasma Pen tretmani u Vita Elos kabinetu

Morgfologija lica Vita Elos
Morfologija lica i njen značaj kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica
30 januara, 2019
Zakazivanje termina za tretmane u želji da se maksimalno posvetimo vama
4 februara, 2019
Prikaži sve

Plasma Pen tretmani u Vita Elos kabinetu

PLASMA PEN TRETMAN NEHIRURŠKA BLEFAROPLASTIKA

Plasma Pen tretman Zatezanje očnih kapaka i uklanjanje „jastučića“ ispod očiju je tretman koji se naziva Nehirurška blefaroplastika. Plasma Pen tretman Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju podrazumeva da se Plasma Pen iglicom deluje na problematičnu regiju, ali tako da se ne dolazi u dodir sa kožom (električni impulsi deluju na razdaljini od 1-2 mm od kože).
Dejstvom Plasma Pen-a se stvaraju mikroopekotine, koje postignutom temperaturom stimulišu stvaranje kolagena, a time i dobijanje željenih rezultata tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju.
Efekti Plasma Pen tretmana Zatezanje kapaka i uklanjanje tamnih krugova ispod očiju su: značajno smanjenje i nestajanje viška kože kapaka, podizanje očnog kapka, a time o obrva, te se stvara efekat „otvorenog i krupnijeg“ oka, nestajanje “jastučića” ispod očiju i tamnih kolutova, tako da se oku vraća prirodni izgled.

PLASMA PEN TRETMAN UKLANJANJE BORA, STRIJA I OŽILJAKA

Plasma Pen tretman Uklanjanje bora, strija i ožiljaka je drugi tretman moguć primenom Plasma Pen-a. Zahvaljujući karakteristikama Plasma Pen tehnologije, moguće je ukloniti bore sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna (uši).
Plasma Pen tretman Uklanjanje ožiljaka sa svih delova tela primenom Plasma Pen je veoma uspešno kada se radi o sledećim vrstama ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina, uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina, uklanjanje atrofičnih ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože, uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak. Jedino ograničenje koje postoji je vezano za keloidne ožiljke, koji Plasma Pen-om ne mogu da se uklone.
Plasma Pen tretman Uklanjanje strija se radi tako što se Plasma Pen-om (iglicom) tretira površina kože pogođena strijama preciznim i kratkim pokreti, kojima se stvaraju ablacione tačke. One su pozicionirane na udaljenosti od 1 do 2 mm od kože. Pokretima se formiraju serije tačaka duž linije strija. U svakoj ablacionoj tački, koja se stvara tokom tretmana Uklanjanje strija, počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem kože tretirane regije.
Plasma Pen tretman Uklanjanje bora sa lica i na onim mestima koja su teško dostupna (uši) je moguć zahvaljujući jonizovanim zracima Plasma Pen-a, koji na tretiranoj regiji, utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva, čime se podstiče obnavljanje kože, njena prirodna regeneracija i nestajanje bora, odnosno zatezanje kože usled povećane proizvodnje kolagena.

Uradite lifting kapaka, uklonite bore, ožiljke ili strije i vratite svoj mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više