fbpx

Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima

Trajna šminka
Trajna šminka – popust u toku
2. novembar 2016.
Uklanjanje akni
Oslobodite se neželjenih akni koristeći uslugu Uklanjanje akni Elos-om
14. novembar 2016.
Trajna šminka
Trajna šminka – popust u toku
2. novembar 2016.
Uklanjanje akni
Oslobodite se neželjenih akni koristeći uslugu Uklanjanje akni Elos-om
14. novembar 2016.
Prikaži sve

Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima

Trajna epilacija

MUŠKARCI, NEGOVANJE PRIRODNOG I ZDRAVOG IZGLEDA JE DALEKO VIŠE OD ESTETSKOG PITANJA – KORISTITE USLUGE NAŠEG KABINETA BEZ PREDRASUDA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je specijalizovan za pružanje usluge iz domena savremene aparatne kozmetike kako za žene, tako i za muškarce. Cilj nam je da i muškarci svoj izgled vrate u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte.
Usluge koje se nude u našem Kabinetu, namenjen muškarcima, obuhvataju sledeće:
1. Trajna epilacija,
2. Radiotalasni lifting,
3. Uklanjanje akni,
4. Depigmentacija laserom,
5. Uklanjanje neželjenih tetovaža,
6. Laserski karbonski piling.

TRAJNA EPILACIJA ZA MUŠKARCE

Trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela ili lica. Danas je trajna epilacija prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i široko se primenjuje sa veoma dobrim rezultatima.
U našem Kabinetu muškarcima nudimo mogućnost korišćenja usluga: trajna epilacija slepoočne zone, trajna epilacija ušiju, trajna epilacija brade, trajna epilacija stomaka, trajna epilacija ramena, trajna epilacija leđa, trajna epilacija grudi i trajna epilacija celog sedalnog dela.

RADIOTALASNI LIFTING ZA MUŠKARCE

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja.
Raditalasni lifting lica, kao i radiotalasni lifting željenih regija tela je ono što nudimo muškim klijentima u našem Kabinetu.

UKLANJANJE AKNI ZA MUŠKARCE

Uklanjanje akni podrazumeva kompleksno lečenja akni ELOS tehnologijom, kojom je moguće potpuno uklanjanje akni ili značajno smanjenje uticaja dva faktora na pojavu akni, koji igraju najznačajniju ulogu u razvoju problema akni – propionbakterija (kao prvog faktora) i prekomernog stvaranja kožnog loja u masnim žlezdama (kao drugog faktora).
Za sve muškarce koji imaju problem sa aknama, Vita Elos nudi efikasno rešenje – uklanjanje akni Elos-om.

DEPIGMENTACIJA LASEROM ZA MUŠKARCE

Depigmentacija se obavlja najsavremenijim laserom, kojim se uklanjaju pigmentirane promene na svim delovima kože uz obavezan lekarski pregled, procenu stanja kože (promene) i davanje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja problema.
Depigmentacija laserom u našem Kabinetu, za sve muškarce koji imaju pigmentisane promene na koži, obuhvata sledeće: otklanjanje mladeža, otklanjanje pega i fleka, lasersko otklanjanje kapilara (najčešće se javljaju na nogama i na licu), lasersko otklanjanje papiloma („viseće bradavice“), keratoza (izrasline na koži), otklanjanje kuperoza (prošireni kapilari) i otklanjanje hemangioma (gusta mreža krvnih žilica).

UKLANJANJE NEŽELJENIH TETOVAŽA KOD MUŠKARACA

Bitni faktori od uticaja na uklanjanje tetovaža su: boja tetovaže (najbolje rezultate daju crni i plavi pigment, dok se teško skida bela, žuta i crvena), veličina tetovaže, vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja, čistoća i vrsta korišćenog pigmenta, dubina na kojoj je rađena tetovaža, kao i to da li je rađena amaterska ili profesionalna tetovaža.
Ukoliko naš muški klijent želi da se ukloni neželjenu tetovažu sa bilo kog dela tela, koristimo Nd:YAG lasera za uklanjanje tetovaža.

LASERSKI KARBONSKI PILING ZA MUŠKARACE

Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. Tretman laserskim karbonskim pilingom smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća.
Za sve muškarce, koji žele da obnove kožu, čineći je vidljivo mladolikom, smanje bore, postojeće pigmentacije i pore, izbalansiraju lučenje loja, smanje ožiljkasto tkivo, izbore se sa svim tipovima akni, laserski karbonski piling je idealan izbor.

Muškarci, prevaziđite zastarele predrasude da je pitanje estetike vezano samo za žene.
Pozovite nas i zakažite tretman koji želite!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više