fbpx

Trajna šminka – popust u toku

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Počnite sa tretmanom Trajna epilacija na vreme i spremni dočekajte leto!
26. oktobar 2016.
Trajna epilacija
Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima
7. novembar 2016.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Počnite sa tretmanom Trajna epilacija na vreme i spremni dočekajte leto!
26. oktobar 2016.
Trajna epilacija
Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima
7. novembar 2016.
Prikaži sve

Trajna šminka – popust u toku

Trajna šminka

ISKORISTITE AKCIJSKE CENE ZA USLUGU TRAJNA ŠMINKA USANA, KAPAKA ILI OBRVA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je u toku popust na uslugu Trajna šminka. Popust je od 25% pa naviše, zavisno od vrste usluge. Period trajanja popusta je do 20.11. 2016. godine. Iskoristite akcijsku ponudu i imajte trajnu šminku usana, kapaka ili obrva.
Trajna šminka usana se radi po ceni koja je niža za 25% od standardne cene tj. za 9.000,00 RSD. Ovim postupkom ste u prilici da oblikujete svoje usne na željeni način, u bojama koje sami izaberete, a koje su testirane i biljno-mineralnog porekla. Trajna šminka usana je idealno rešenje za sve žene koje imaju izraženu neku nepravilnost oblika usana, koja može da se otkloni nehirurškim putem.
Trajna šminka kapaka se radi po ceni koja je niža za 30% od standardne cene tj. za 8.500,00 RSD. Trajna šminka kapaka vam donosi dodatno isticanje oblika oka, koje postaje izražajnije, a trepavice deluju gušće i deblje. Ova metoda omogućava da se izvlači tanja ili deblja linija na gornjem ili donjem kapku, tik uz liniju trepavica – eyeliner. U mogućnosti ste da birate između blagog ruba oko očiju ili intenzivnog eyeliner-a.
Trajna šminka obrva (senčenje) se radi po ceni koja je niža preko 30% od standardne cene tj. za 7.300,00 RSD. Trajna šminka obrva omogućava ispravljanje i ispunjavanje svih individualnih estetskih zahteva klijenta, odnosno korigovanje sitnih nedostataka obrva ili njihovo naglašavanje. Trajna šminka obrva (senčenje) se radi mašinicom za iscrtavanje (senčenje) obrva - ispod postojećih dlaka iscrtavaju se obrve kao senka, tako da one izgledaju kao da su dopunjene olovkom (gustina, dužina), ali trajno. Boja koja se koristi kod trajne šminke obrva može da bude jaka i gusta ili slaba (blago senčenje), u zavisnosti od želje klijenta. Posebno ističemo mogućnost korišćenja metode Trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” kao jednoj od najboljih i najefikasnijih metoda za postizanje što prirodnijeg izgleda obrva.

Iskoristite akcijski period i zakažite svoj termin u Vita Elos-u!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više