fbpx

Naše preporuke u vezi nege kože nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

Tretmani koji mogu da se rade u toku leta
14. avgusta 2023.
Cenovnik za tretman Laserska trajna epilacija
28. avgusta 2023.
Prikaži sve

Naše preporuke u vezi nege kože nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting

EFEKTI TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je jedan od novijih tretmana na našim prostorima, anti-aging tretman, baziran na primeni 3D HIFU tehnologije.
Efekti Ultrazvučne SMAS lifting terapije su sledeći: prirodan i dugoročan face lifting (između 1.5 i 3 godine, računajući od trenutka dostignutog maksimalnog efekta nakon 6 meseci od tretmana), izraz lica dobija konturu i postaje izraženiji, mlađi i lepši, zategnuta koža na obrazima, podignuti uglovi očiju i usana, vraćanje jasnog i prirodnog oblika lica i brade u celini, značajno poboljšanje izgleda (tonusa i bora) prednje površine vrata, nestajanje dubokih bora na koži, povećanje proizvodnje kolagena prirodnim putem, drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože lica (smanjen višak kožnog tkiva na licu prirodnim putem), drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože tela (stomaka, ruku, unutrašnji ili spoljašnji deo butina, zadnjica), uspešno rešavanje problema kvaliteta kože uz smanjenje sloja potkožnog masnog tkiva.

OČUVANJE EFEKATA TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING PRAVILNOM NEGOM KOŽE NAKON TRETMANA

Naše preporuke u vezi nege kože nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting podrazumevaju:

1. Nežno tretiranje kože regije koja je bila podvrgnuta Ultrazvučni SMAS lifting tretmanu.
Ne preporučuje se korišćenje jakih, iritirajućih preparata u narednih 5 do 7 dana od tretmana. Takođe treba izbegavati sve vrste pilinga. Preporučuju se kremasta i lagana sredstva za čišćenje lica i blage kreme za negu lica ili tela (najbolje na prirodnoj bazi).

2. Paziti se izlaganja Suncu ukoliko se javi osećaj toplote na tretiranoj regiji, posebno u letnjem periodu.
U periodu nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting preporučuje se pacijentima da se smanji izlaganje Suncu u periodu od 5-7 dana, ukoliko osete toplotu na tretiranoj regiji. Ako je tretman rađen u letnjem periodu, obavezne su kreme sa visokim zaštitnim faktorom od UV zračenja.

3. Povećani unos C, E vitamina i belančevina u ishrani.
Unošenje potrebne količine vitamina C (paprika ili drugo voće i povrće) podstiče prirodnu regeneraciju kolagena i sprečava opuštanje kože. Vitamin E se smatra idealnim antioksidansom, koji povećava elastičnost kože, te ga je takođe neophodno redovno unositi u dovoljnim količinama. Belančevine su neophodne, jer je kolagen prirodni proteinski lanac (aminokiselina), te dodatni unos belančevina omogućava lakšu i bržu regeneraciju kolagena.

4. Pravilna ishranu i hidratacija tela iznutra.
Redovno korišćenje određenih proizvoda i unošenje određenih namirnica: izbalansirana ishrana bez prevelikog unosa šećera i soli, dovoljna količina vode, izbegavanje gaziranih napitaka, što više svežeg voća i povrća i zdravih proteina.

5. Održavanje postignutih rezultata drugim neinvazivnim anti-age tretmanima.
Neinvazivni tretmani za negu lica i smanjenje bora se smatraju sastavnim delom redovne nege lica. U te tretmane se ubrajaju radiotalasni lifting i laserski karbonski piling. Masaža lica (tela) je takođe nešto što se preporučuje, kao način održavanja tonusa kože.

6. Face fitness
Ova vrsta nege podrazumeva učestalo “vežbanje” lica i mišića na licu, kako bi se uobičajeni izraz lica i bore tako nastale ublažile. Face fitness se svakako preporučuje kao dodatna i efikasna nega kože i pre i posle bilo kog face lifting tretmana, jer poboljšava cirkulaciju kože lica.

Uz pravilnu negu lica možete produžiti postignute rezultate tretmana Ultrazvučni SMAS lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više