fbpx

Od sada nova stranica – AKCIJE

Šta sve treba da znate o dlačicama pre trajne epilacije u Vita Elos-u
8. oktobar 2016.
Trajna šminka obrva (senčenje)
Popust na uslugu Trajna šminka obrva (senčenje)
14. oktobar 2016.
Šta sve treba da znate o dlačicama pre trajne epilacije u Vita Elos-u
8. oktobar 2016.
Trajna šminka obrva (senčenje)
Popust na uslugu Trajna šminka obrva (senčenje)
14. oktobar 2016.
Prikaži sve

Od sada nova stranica – AKCIJE

Akcije u Vita Elos-u

AKCIJE

Kabinet za aparatnu kozmetiku VITA ELOS pruža mogućnost svim svojim klijentima da u određenom vremenskom periodu iskoristi neku od usluga Kabineta po značajno pristupačnijim cenama. Popusti koje Vam nudimo su od 25% pa naviše, zavisno od vrste usluge. Na taj način želimo da izađemo u susret Vašim finansijskim mogućnostima i ujedno Vam pružimo usluge vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama.
Naš moto je: „Lepota nije luksuz, već način života“, te to želimo da podelimo sa Vama, kako bi i Vi bili u mogućnosti da očuvate željeni izgled i budete u svakom trenutku zadovoljni sobom.
Na našoj novoj stranici AKCIJE, od sada možete redovno da se informišete šta je to od usluga što smo pripremili za Vas po akcijskim cenama. Pratite nas redovno i zakažite svoj termin odmah za period važenja popusta. Iskoristite priliku!

NAŠE USLUGE

Specijalizovan Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama. Kod nas, svakom klijentu se posvećuje posebna pažnja - od detaljne analize pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, preko definisanja vrste i toka tretmana, pa do praćenje ostvarenih rezultata.
Vita Elos svoju specijalizaciju počiva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana.
U Vita Elos-u je moguće uraditi najraznovrsnije tretmane, koji obuhvataju sledeće: trajnu epilaciju 808 Diod laserom, trajnu epilaciju Elos-om, trajnu šminku obrva, trajnu šminku kapaka i usana, iscrtavanje obrva japanskom metodom, laserski karbonski piling, depigmentaciju laserom, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting, ultrazvučnu kavitaciju i uklanjanje akni Elos-om.

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više