fbpx

O uslugama u Vita Elos-u

SMAS nehirurški lifting
Efekti HIFU tehnologije na mišiće i SMAS sloj
3. avgust 2017.
SMAS lifting
10 razloga za uslugu nehirurški, ultrazvučni lifting lica i tela u Vita Elos-u
9. avgust 2017.
SMAS nehirurški lifting
Efekti HIFU tehnologije na mišiće i SMAS sloj
3. avgust 2017.
SMAS lifting
10 razloga za uslugu nehirurški, ultrazvučni lifting lica i tela u Vita Elos-u
9. avgust 2017.

O VITA ELOS-u

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, kao specijalizovani kozmetički studio, koji vam nudi veliki broj usluga na jedinstven način, ima za cilj negovanje prirodnog izgleda svojih klijenata. Tim Vita Elos-a konstantno inovira svoje usluge, bilo da poboljšava način pružanja postojećih usluga ili uvodi nove usluge za naše tržište, koje su već duže vreme popularne širom sveta. Na taj način svi naši klijenti su u prilici da saznaju šta je to što su svetski trendovi iz oblasti neinvazivne i prirodne aparatne kozmetike i koriste ih u našem Kabinetu. Još jedna prednost kabineta Vita Elos, Novi Sad je ta što su pojedine naše usluge u grupi ekskluzivnih usluga koje su revolucionarne ne samo za naše tržište, već i za šire okruženje (Balkan).

USLUGE VITA ELOS-a

Vita Elos nudi najsavremenije usluge iz sveta kozmetologije:
- Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela (trenutno jedina alternativa hirurškom liftingu sa istim rezultatima i dugoročnošću rezultata kao kod hirurškog liftinga),
- trajna epilacija 808 Diod laserom (uklanjanje neželjenih dlaka najsavremenijim laserom),
- trajna epilacija ELOS-om (uklanjanje neželjenih dlaka ELOS tehnologijom),
- radiotalasni lifting (neinvazivni tretman liftinga lica),
- laserski karbonski piling (podmlađivanje i čišćenje lica sa efektom poboljšanja tonusa kože i ujednačavanja tena),
- ultrazvučna kavitacija (metod uklanjanja masnih naslaga i celulita),
- depigmentacija laserom (uklanjanje fleka, uklanjanje mladeža, uklanjanje kuperoza, keratoza, hemangioma, uklanjanje „visećih bradavica“),
- trajna šminka kapaka, usana i obrva najsavremenijim aparatima (u strogo sterilnim uslovima i prilagođeno svakom klijentu pojedinačno),
- uklanjanje trajne šminke (laserskim postupkom bez ožiljaka i uz trajne rezultate),
- uklanjanje tetovaža (efikasan laserski postupak uklanjanja tetovaža, čiji broj zavisi od veličine tetovaže i vrste tetovaže),
- uklanjanje akni ELOS-om (tretman koji omogućava da se oslobodite neprijatnih i upornih akni i vratite negovan izgled lica).

EKSKLUZIVNE USLUGE NAŠEG KABINETA

Vita Elos je kozmetički kabinet koji je jedan od retkih na srpskom tržištu, koji nudi veći broj ekskluzivnih usluga koje drugi saloni nemaju. Razlog tome je savremena oprema koju koristimo i praćenje novih nehirurških metoda podmlađivanja.
Usluge, koje su pionirske za naše tržišta dostupne u Vita Elos-u su:
- Ultrazvučni SMAS lifting,
- Laserski karbonski piling,
- Puder obrve.
Ultrazvučni SMAS lifting, baziran na primeni HIFU tehnologije je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice (ili druge tretirane regije). Za Srbiju je gotovo potpuno nepoznat anti-aging tretman, dok se širom sveta uspešno primenjuje već neko vreme, zbog svojih izuzetnih dugoročnih efekata - povećanje čvrstine kože i mladalački izgled podjednak efektu estetske hirurgije.
Laserski karbonski piling je mnogima postupno nepoznat kao sveobuhvatni tretman lica, čak i pojedinim dermatolozima. Ovaj tretman je izuzetno popularan u svetu upravo zbog svog kompleksnog efekta kada je lice u pitanju: poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese.
Puder obrve su nešto potpuno novo za naše tržište, ali dostupno u Vita Elos-u. Reč je o tretmanu Trajna šminka obrva, ali u jednoj potpuno novoj tehnici. “Powder eyebrows” ili “puder obrve” je danas jedna od najpopularnijih tehnika zahvaljujućim svim prednostima ove tehnike trajne šminke obrva. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago polutransparentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije.

Svi svetski trendovi koje primenjujemo su u službi vaše lepote, jer lepota nije luksuz, već način života. Iskoristite raznovrsnost naših usluga i zakažite svoj termin.
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više