fbpx

Efekti HIFU tehnologije na mišiće i SMAS sloj

Trajna epilacija
Cene za uslugu Trajna epilacija – ubedljivo najisplativiji vid depilacije
2. avgust 2017.
Poklon Vaučer
O uslugama u Vita Elos-u
8. avgust 2017.
Trajna epilacija
Cene za uslugu Trajna epilacija – ubedljivo najisplativiji vid depilacije
2. avgust 2017.
Poklon Vaučer
O uslugama u Vita Elos-u
8. avgust 2017.
Prikaži sve

Efekti HIFU tehnologije na mišiće i SMAS sloj

SMAS nehirurški lifting

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

HIFU tehnologija se koristi za pružanje usluge Ultrazvučni SMAS lifting terapije tj. duboki, ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. Ova terapija zatezanja kože je namenjena svima onima koji žele da se podmlade, urade face-lifting bez hirurškog tretmana i dobiju dugoročne rezultate.
Nehirurški SMAS lifting lica i lifting tela možete uraditi u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad, po najpristupačnijim cenama u regionu. Vita Elos je drugi salon u Srbiji koji pruža ovaj vid usluge za lifting lica i tela.

EFEKTI HIFU TEHNOLOGIJE

HIFU tehnologija je razvijena kako bi se lifting lica i tela mogao raditi bez skalpela, propratnih efekata i nuspojava operativnog zahvata kod liftinga lica i tela, a uz postizanje istih ili vrlo sličnih rezultata na dugi rok uz minimalnu bol. Suština delovanja HIFU tehnologije se bazira na dejstvu ultrazvuka na dubini potkožnog tkiva gde se nalazi SMAS sloj.
Pored koagulacije tkiva, primena HIFU tehnologije izaziva denaturaciju i kompresiju kolagena u potkožnom vezivnom tkivu. Termalni efekti na strukturi kolagena se ogledaju u razbijanju međumolekularnog vezivanja vodonika, što dovodi do kompresije ovog lanca, a kao rezultat toga on uzima svoj stabilan oblik. Rezultat procesa je zgušnjavanje i skraćivanje kolagenih vlakana.
Pretklinička ispitivanja efekata HIFU tehnologije su izvršena na ljudskim tkivima. HIFU uređaj i njegovo dejstvo na SMAS sloj se može videti i u mikrokoagulacionoj tački, formiranoj pod dejstvom fokusiranog ultrazvučnog dejstva u nekoliko oblasti lica sa različitim kombinacijama snage i vremena izloženosti. Kasnije histološke studije su pokazale reproduktivnu, toplotnu zonu koagulacije na dubini do 7-8 mm, dok u isto vreme površina kože i okolnih tkiva nije ugrožena. Korišćenje viših nivoa energije i gušćom tačkom emitovanja ultrazvučnog talasa, obezbeđuje se izraženije dejstvo efekta na tkiva.
Rezultati pretkliničkih studija pružili su dokaze da je HIFU efikasna tehnologija za neinvazivno zatezanje kože, poboljšanje turgora i kvaliteta kože. Na osnovu ovih izvanrednih rezultata i pratećih studija u koje su bili uključeni pacijenti sa face-lift operacijom, došlo se do rezultata da podizanje tkiva dejstvom ultrazvuka u odnosu na hirurgiju daje iste rezultate, ali uz vremenski period od oko 5,5 nedelja od tretmana. Razlog tome je dužina procesa „zarastanja“ kolagenih vlakana – njihova regeneracija.

VITA ELOS – SIMBOL SIGURNOSTI I EFIKASNIH USLUGA

U našem Kabinetu se poštuje moto da lepota nije luksuz, već način života. U skladu sa tim i poslujemo. Naša oprema je odobrena, sigurna i najmodernija. Usluge koje pružamo su klinički ispitane i njihova efikasnost je dokazana u mnogim studijama.
Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je usluga koju nudimo, kao jednu od najsavremenijih iz oblasti podmlađivanja i zatezanja kože. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je kod nas siguran, efikasan i daje željene rezultate uz najpovoljnije cene u regionu.

Podmladite se na proveren način. Zakažite svoj termin nehirurškog liftinga!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više