fbpx

10 razloga za uslugu nehirurški, ultrazvučni lifting lica i tela u Vita Elos-u

Poklon Vaučer
O uslugama u Vita Elos-u
8. avgust 2017.
Trajna šminka obrva (senčenje)
Popust preko 30% na uslugu Trajna šminka obrva u tehnici “puder obrve”
10. avgust 2017.
Poklon Vaučer
O uslugama u Vita Elos-u
8. avgust 2017.
Trajna šminka obrva (senčenje)
Popust preko 30% na uslugu Trajna šminka obrva u tehnici “puder obrve”
10. avgust 2017.
Prikaži sve

10 razloga za uslugu nehirurški, ultrazvučni lifting lica i tela u Vita Elos-u

SMAS lifting

NEHIRURŠKI, ULTRAZVUČNI LIFTING LICA I TELA

Osnovni cilj našeg Kabineta je da svoju ponudu usmerimo na vrstu usluga, koje su među vodećim po efikasnosti tretmana u svetu kozmetologije i estetske dermatologije. Na taj način smo u mogućnosti da realizujemo negovanje prirodnog izgleda naših klijenata uz sagledavanja fenomena lepote puno šire od trenutnog estetskog pitanja i pitanja aktuelnih trendova.
Najnovija uslugu našeg Kabineta Vita Elos je tretmanULTRAZVUČNI SMAS LIFTINGpo HIFU tehnologiji (neinvazivan anti–aging tretman sa dugoročnim efektima podmlađivanja). Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože tela, bazirana na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom HIFU tehnologije- ultrazvuka.
Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je gotovo isti kao i efekat estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Usluga ultrazvučni SMAS lifting je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa operaciji.

KLJUČNI RAZLOZI ZA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING KOD NAS

Stručni tim Vita Elos-a je tim profesionalaca, koji u svakom trenutku mogu da vam ponude stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po vrlo pristupačnim cenama. Cilj nam je potpuno zadovoljstvo klijenata, koje postižemo spajajući sledeće: dugogodišnje iskustvo, stalno profesionalno usavršavanje, najnovija tehnološka dostignuća iz oblasti savremene kozmetologije sa visokim higijenskim standardima, prijatni ambijent, maksimalnu fleksibilnost u pogledu prilagođavanja termina mogućnostima klijenata.
Ključni razlozi zašto treba da nas posetite i poklonite nam svoje poverenje u smislu ultrazvučnog liftinga lica i tela su sledeći:

1. pouzdanost, stručnost i profesionalizam u pružanju usluga ultrazvučnog SMAS liftinga lica i liftinga tela,
2. maksimalni efekti kod Ultrazvučnog SMAS liftinga u trajanju od 1,5 – 3 godine,
3. individualni pristup svakom klijentu u skladu sa stanjem njegovog zdravstvenog stanja, problema koji se rešava i saveta stručnog tima Kabineta,
4. najsavremeniji HIFU aparat iz oblasti kozmetologije i dermatologije, testiran i odobren od strane FDA agencije, pri čemu je Ultrazvučni SMAS lifting postupak kvalifikovan kao bezbedan i efikasan,
5. podmlađivanje i zatezanje kože lica i tela bez skalpela, operacije i ožiljaka,
6. bezbolnost tretmana,
7. HIFU tehnologija bazirana na visoko fokusiranom ultrazvuku (Ultrazvučni SMAS lifting) omogućava pristup različitim nivoima kože (do 4,5 mm na licu i vratu, do 13 mm na telu), što daje značajno bolje rezultate u odnosu na sve dosadašnje neinvazivne i nehirurške metode liftinga,
8. praćenje procesa tretmana na ekranu aparata i reakcije klijenta na tretman,
9. mogućnost liftinga i lica i tela uz podjednako dobre i trajne rezultate,
10. veoma pristupačne cena usluge Ultrazvučni SMAS lifting (i do 3 puta povoljnije u odnosu na cene u regionu).
Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima. Kod nas je takođe praksa da, kod svake usluge, pružimo detaljnu analizi pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, definišemo vrstu i tok tretmana, kao i da pratimo ostvarene rezultate.

Poklonite nam svoje poverenje, uverite se u kvalitet, efikasnost i stručnost tima Vita Elos-a. Zakažite svoj termin ultrazvučnog liftinga lica i tela već danas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više