fbpx

Usluge našeg Kabineta namenjene muškarcima

Radiotalasni ligting
Specijalna ponuda – radiotalasni lifting lica dve zone po ceni jedne
14. oktobar 2017.
HIFU tehnologija
Efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije na izgled lica i vrata
21. oktobar 2017.
Radiotalasni ligting
Specijalna ponuda – radiotalasni lifting lica dve zone po ceni jedne
14. oktobar 2017.
HIFU tehnologija
Efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije na izgled lica i vrata
21. oktobar 2017.
Prikaži sve

Usluge našeg Kabineta namenjene muškarcima

Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima

SPECIJALIZOVANI TRETMANI ZA MUŠKARCE

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je specijalizovan za pružanje raznovrsnih usluge iz domena savremene aparatne kozmetike, koje su namenjene i muškarcima. Cilj nam je da i muškarci svoj izgled poboljšaju, negujući prirodan i mladalački izgled, a potom očuvaju i održe postignute efekte.
Usluge koje se nude u našem Kabinetu, namenjen muškarcima, obuhvataju sledeće:
1. Ultrazvučni SMAS lifting,
2. Trajna epilacija,
3. Radiotalasni lifting,
4. Uklanjanje akni,
5. Depigmentacija laserom,
6. Uklanjanje neželjenih tetovaža,
7. Laserski karbonski piling.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Mogu je koristiti i muškarci u cilju rešavanja problema nastalih bora tokom vremena. Kako je reč o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože, rezultati koje muškarci mogu očekivati su dugoročni - između 1,5 - 3 godine.

TRAJNA EPILACIJA ZA MUŠKARCE

Trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela ili lica. Trajna epilacija u Kabinetu se radi laserom i Elos tehnologijom. Rezultati su podjednako efikasni.
U Vita Elos-u muškarcima nudimo mogućnost korišćenja usluga: trajna epilacija slepoočne zone, trajna epilacija ušiju, trajna epilacija stomaka, trajna epilacija ramena, trajna epilacija leđa, trajna epilacija grudi i trajna epilacija celog sedalnog dela.

RADIOTALASNI LIFTING ZA MUŠKARCE

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Radiotalasni lifting lica (zone oko očiju, nazolabijalna zona, podbradak) je ono što nudimo muškim klijentima u našem Kabinetu.

UKLANJANJE AKNI

Uklanjanje akni podrazumeva kompleksno lečenja akni ELOS tehnologijom, kojom je moguće potpuno uklanjanje akni ili značajno smanjenje uticaja faktora na pojavu akni, koji igraju najznačajniju ulogu u razvoju problema akni – propionbakterija i prekomernog stvaranja kožnog loja u masnim žlezdama.
Za sve muškarce koji imaju problem sa aknama, Vita Elos nudi efikasno rešenje – uklanjanje akni Elos-om.

DEPIGMENTACIJA LASEROM

Depigmentacija se obavlja najsavremenijim laserom, kojim se uklanjaju pigmentirane promene na svim delovima kože. Ova usluga podrazumeva i obavezan lekarski pregled, procenu stanja kože (promene) i davanje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja problema.
Depigmentacija laserom u našem Kabinetu, za sve muškarce koji imaju pigmentisane promene na koži, obuhvata sledeće: uklanjanje mladeža, uklanjanje pega i fleka, lasersko uklanjanje kapilara (na nogama i na licu), lasersko uklanjanje papiloma („viseće bradavice“), uklanjanje keratoza (izrasline na koži), uklanjanje kuperoza i uklanjanje hemangioma (gusta mreža krvnih žilica).

UKLANJANJE NEŽELJENIH TETOVAŽA

Još jedna od brojnih usluga našeg Kabinet, namenjena kako ženama, tako i muškarcima je usluga Uklanjanje tetovaža. Bitni faktori od uticaja na uklanjanje tetovaža su: boja tetovaže, veličina tetovaže, vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja, čistoća i vrsta korišćenog pigmenta, dubina na kojoj je rađena tetovaža, kao i to da li je rađena amaterska ili profesionalna tetovaža.
Ukoliko naš muški klijent želi da se ukloni neželjenu tetovažu sa bilo kog dela tela, koristimo Nd:YAG lasera za uklanjanje tetovaža. Broj tretmana zavisi od veličine tetovaže i ponavlja se u određenim vremenskim razmacima zbog oporavka tretiranog dela kože.

LASERSKI KARBONSKI PILING ZA MUŠKARACE

Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. Tretman laserskim karbonskim pilingom smanjuje bore, pore, pigmentacije i ožiljke od svih tipova akni i same akne, a koža odmah postaje zategnuta, mekša i čvršća.
Za sve muškarce, koji žele da poboljšaju stanje kože lica, čineći je vidljivo mladolikom, smanje bore, postojeće pigmentacije i pore, izbalansiraju lučenje loja, smanje ožiljkasto tkivo, izbore se sa svim tipovima akni, laserski karbonski piling je idealan izbor. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Muškarci, pitanje lepote nije vezano samo za žene. Učinite svoje lice i telo mladolikim, privlačnim i i zakažite tretman koji želite!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više