fbpx

Specijalna ponuda – radiotalasni lifting lica dve zone po ceni jedne

Fileri vs SMAS lifting lica
Ultrazvučni smas lifting lica vs. hijaluronski lifting lica
11. oktobar 2017.
Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima
Usluge našeg Kabineta namenjene muškarcima
17. oktobar 2017.
Fileri vs SMAS lifting lica
Ultrazvučni smas lifting lica vs. hijaluronski lifting lica
11. oktobar 2017.
Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima
Usluge našeg Kabineta namenjene muškarcima
17. oktobar 2017.
Prikaži sve

Specijalna ponuda – radiotalasni lifting lica dve zone po ceni jedne

Radiotalasni ligting

ZAŠTO DA SE ODLUČITE ZA SPECIJANU PONUDU RF-LIFTING-a?

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting je tretman sa višestrukim efektom, pre svega usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog tela. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Može se raditi u više slučajeva:
1. kao prevencija za pojavu prvih znakova starenja,
2. kao tretman za lifting lica ili tela kod već postojećih znakova starenja,
3. nakon tretmana liftinga lica Ultrazvučnim SMAS liftingom, radi očuvanja postignutih efekata,
4. nakon serije tretmana RF, kako bi se očuvali postignuti rezultati.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi se usluga Radiotalasni lifting lica kao specijalna ponuda. Ova specijalna ponuda podrazumeva, kao povoljnost za sve naše klijente koji koriste uslugu Radiofrekventni ili Radiotalasni lifting (RF-LIFTING), je da po ceni 1 zone koja se tretira, imate po istoj ceni 2 zone.
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING
ZA 1 ZONU
RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING
ZA 2 ZONE
RSD 2.000,00

NAŠE OSTALE USLUGE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi svim svojim klijentima, bilo da su muškarci ili žene, usluge iz oblasti kozmetologije, ali na jedan, nov i specifičan način. Specijalizacijom za aparatnu kozmetiku, odlučili smo se da izađemo u susret onim klijentima koji žele da se ulepšaju i vrate svoj prirodan izgled lica i tela, ali na nehirurški način, sa efektima koji su podjednako dobri kao i kod hirurgije. Ovakvi efekti i rezultati su mogući zahvaljujući neinvazivnim metodama koje primenjujemo i vrhunskim aparatima kojima radimo sve naše tretmane.
U Kabinetu Vita Elos možete zakazati bilo koji od tretmana iz naše široke ponude usluga aparatne kozmetike: Ultrazvučni SMAS lifting, trajna epilacija 808 Diod laserom, trajna epilacija Elos-om, trajna šminka obrva, trajna šminka kapaka i usana, laserski karbonski piling, depigmentacija laserom, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting, ultrazvučna kavitacija i uklanjanje akni Elos-om.


Uklonite ili ublažite postojeće znake starenja i neka Vaše bore nestanu, a opuštena koža ponovo postane zategnuta pomoću tretmana u Vita Elos-u Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING)!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više