fbpx

Tretmani laserom u Vita Elos-u

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Dva načina trajne epilacije u Vita Elos-u
10. mart 2017.
Radiotalasni lifting
Uskoro nova anti-aging usluga u Vita Elos-u
18. mart 2017.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Dva načina trajne epilacije u Vita Elos-u
10. mart 2017.
Radiotalasni lifting
Uskoro nova anti-aging usluga u Vita Elos-u
18. mart 2017.
Prikaži sve

Tretmani laserom u Vita Elos-u

808 Diod laser

APARATNA KOZMETIKA

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos Novi Sad, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga iz oblasti aparatne kozmetike: trajna epilacija, depigmentacija laserom, radiotalasni lifting, trajna šminka, uklanjanje akni, uklanjanje tetovaža, ultrazvučna kavitacija, laserski karbonski piling, uklanjanje trajne šminke.
U Vita Elos-u se primenjuju najsavremeniji aparati, što je jedan od razloga zašto bi se opredelili za neki od brojnih tretmana koje vam nudimo. Korišćenje najsavremenijih aparata iz oblasti kozmetologije i dermatologije, testiranih i u skladu sa važećim domaćim standardima i standardima Evropske unije, obezbeđuje maksimalan učinak kod svakog tretmana.
Aparati koje koristimo su: 808 Diod laser i multifunkcionalni aparat sa 4 manipulatora (Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni lifting).

TRETMANI KOJI SE RADE LASEROM

Postoje dve vrste lasera koji se primenjuju u našem Kabinetu: 808 Diod laser i Nd:Yag laser.
808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (trajnu epilaciju). Ovaj laser je jedna od najkvalitetnije opreme sa manipulatorom nemačkog proizvoda (Germany bars). 808 Diod laser je laser sa pojačanim sistemom hlađenja, uz postizanje visoke efikasnosti i bezbednosti tretmana, dajući dugotrajne rezultate.
Nd:Yag laser radi po principu emitovanja različite vrste radiotalasa, koji ima jak sistem hlađenja, što daje mogućnost da se tretmani rade visokim jačinama bez ikakvog oštećenja kože. Nd:Yag laser omogućava emitovanje laserskih talasa različite dužine, što nudi mogućnost obavljanja više različitih tretmana ovim aparatom. Nd:YAG laser manipulatorom moguće je raditi sledeće usluge: laserski karbonski piling, uklanjanje trajne šminke, uklanjanje tetovaža i depigmentaciju.

TRAJNA EPILACIJA 808 DIOD LASEROM

Trajna epilacija Diod 808 laserom je neinvazivni metod uklanjanja dlačica na licu i telu pomoću laserskog snopa, koji obezbeđuje trajne rezultate bez propratnih neželjenih efekata. Trajna epilacija ovim laserom je efikasna je na svim regijama prekrivenim dlakama, kako kod žena tako i kod muškaraca.
Područja koja se tretiraju 808 Diod laserom u cilju uklanjanja neželjenih dlaka su: nausnice, brade, regije pazuha, ruku, stomaka, leđa, prepone, regije nogu. Trajna epilacija Diod 808 laserom obezbeđuje značajno smanjenje broja dlaka (svakim tretmanom Trajna epilacija pojedinačno se postiže trajni gubitak 15– 20% dlaka sa tretiranog područja, a posle 5–6 tretmana željene regije se postiže kompletno uklanjanje dlačica).

USLUGE ND:YAG LASEROM

Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm.
Sa dužinom laserskog talasa od 1320 nm radi se samo jedan tretman – čišćenje lica ili bilo koje druge regije tela tj. tretman laserski karbonski (ugljenikov) piling sa pojačivačem QS karbonskim nanogelom. Nd:YAG laser uspešno uništiva patološku mikrofloru i pomaže u borbi sa dubokim upalnim procesima i virozama.
Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak. Nakon laserskog karbonskog pilinga vaša koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža.
Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm rade se sledeće vrste tretmana: depigmentacija i uklanjanje tetovaža i trajne šminke.
Depigmentacija laserom je tretman uklanjanja neželjenih ili neestetskih promena na koži, kao što su: mladeži (nevusi), papilomi, hemangiomi, pege, fleke, keratoze, kuperoze, tanki kapilari, pauk-vene. Metoda depigmentacije Nd:YAG laserom je veoma uspešna i efikasna, jer ne ostaju ožiljci nakon tretmana, niti bilo kakve druge posledice na tretiranoj regiji.
Drugi tretman koji se podjednako uspešno radi u našem kabinetu primenom Nd:YAG lasera talasima ove dužine (1064 nm i 532 nm) je uklanjanje tetovaža i trajne šminke. Tretman je malo bolan, narednih 3-7 dana posle tretmana koža mora da se neguje u skladu sa savetima našeg lekara.
Uklanjanje tetovaža se pomoću Nd:Yag lasera vrši na stručan, profesionalan i uspešan način. U zavisnosti od veličine same tetovaže, mesta gde se nalazi, dubine u koju je unet pigment, razlikovaće se i broj potrebnih tretmana da se dođe do željenih rezultata.
Uklanjanje trajne šminke primenom Nd:Yag lasera moguće je postići zadovoljavajuće rezultate. Ovaj laser deluje isključivo na pigment, jer ima izuzetno kratak impuls. Nema oštećenja okolnog tkiva, niti ikakvog krvarenja. Nd:YAG laser deluje tako što proizvodi kratke impulse veoma velike energije, koji bezbedno prolaze kroz epidermis i mešaju se sa bojom pigmenta trajne šminke tj. deluje svetlosnim impulsom na pigment kože i on se izbacuje pomoću limfnog sistema.

Savremeni aparati, dermatološki testirani uz stručnost Vita Elos tima, daju vam mogućnost da sa sigurnošću i efikasno uradite neki od tretmana laserom, po vašem izboru.
Zakažite svoj termin u Vita Elos-u!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više