fbpx

Dva načina trajne epilacije u Vita Elos-u

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Zašto je poželjno ukloniti papilom?
7. mart 2017.
808 Diod laser
Tretmani laserom u Vita Elos-u
14. mart 2017.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Zašto je poželjno ukloniti papilom?
7. mart 2017.
808 Diod laser
Tretmani laserom u Vita Elos-u
14. mart 2017.
Prikaži sve

Dva načina trajne epilacije u Vita Elos-u

Trajna epilacija 808 Diod laserom

TRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela. Danas je trajna epilacija prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i široko se primenjuje sa veoma dobrim rezultatima. Trajna epilacija je neinvazivna metoda trajnog uklanjanja neželjenih malja i kod muškaraca i kod žena podjednako, gde se uspeh u trajnoj epilaciji najčešće kreće od 90% – 95%. Važno je istaći da je nemoguće ukloniti dlačice bez pigmenta tj. sede dlake (usled nedostatka pigmenta, sam postupak nije moguće izvesti zbog načina funkcionisanja trajne epilacije).
Za trajnu epilaciju je potrebno da dlaka bude dužine između 1-2 mm. Broj tretmana je individualan (prosečno oko 8) i zavisi od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta u regiji tretmana. Razmak između tretmana je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana.
Tretman može da se radi tokom cele godine, ali idealno vreme za tretmane trajne epilacije je zimski period, kada je telo pokriveno slojevima garderobe i nije izloženo suncu.

NAČINI PRUŽANJA USLUGE TRAJNA EPILACIJA U VITA ELOS-u

U Kabinetu Vita Elos se trajna epilacija može raditi na dva načina: 808 Diod laserom ili ELOS-om. Bilo koji metod da se koristi, rezultati su uspešni.
Trajna epilacija 808 Diod laserom se radi laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Velike dimenzije manipulatora (27x15 mm) ovog lasera omogućavaju brz i komforan tretman, kojim se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje trajne epilacije je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment. Tretman trajna epilacija je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu. Praćen je blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane. Svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotnu energiju, koju apsorbuju ćelije melanina i folikule, one se zagrevaju, termički je oštećuju i na taj način dolazi do njihovog selektivnog uništenja. Ovim postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja tj. ona više ne raste.
Trajna epilacija ELOS-om (E-light) je tretman uklanjanja neželjenih dlačica pomoću tehnologije koja objedinjuje dva energetska postupka: IPL (optička energija) + RF (radiofrekventna energija). Sinergetski postupak omogućava da se trajna epilacija radi tako da svetlo prolazi kroz dlaku, dok radiotalasi provede energiju dublje i pomažu da se folikula dlake ugreje jače. Ono što je karakteristično za uslugu trajna epilacija ELOS-om je da je efekat koji se postiže manji u odnosu na trajnu epilaciju 808 Diod laserom, što ovaj postupak stavlja na drugo mesto po efikasnosti. Prednost usluge trajna epilacija ELOS-om u odnosu na trajnu epilaciju 808 Diod laserom je ta što je postupak manje bolan i čak pozitivno utiče na samo kožno tkivo, stimulišući kolagen, kao glavno vezivno tkivo u strukturi kože.

EFEKTI TRAJNE EPILACIJE

Trajna epilacija, koja se radi u našem Kabinetu, Vam obezbeđuje, uz najniže cene ove usluge u gradu, sledeće efekte:

- značajno smanjenje broja terminalnih (jakih, crnih) dlaka posle tretmana,

- posle svakog tretmana, postiže se trajni gubitak 15– 20% dlaka sa tretiranog područja,

- nakon 5–6 laserskih tretmana željene regije se postiže kompletno uklanjanje dlačica na tretiranom mestu.

Trajna epilacija za Vas po najpovoljnijim cenama uz najbolje rezultate i najsavremenije aparate.
Zakažite svoj termin u Vita Elos-u!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više