fbpx

Uskoro nova anti-aging usluga u Vita Elos-u

808 Diod laser
Tretmani laserom u Vita Elos-u
14. mart 2017.
VITA ELOS
Razlozi za korišćenje usluga u Vita Elos-u
21. mart 2017.
808 Diod laser
Tretmani laserom u Vita Elos-u
14. mart 2017.
VITA ELOS
Razlozi za korišćenje usluga u Vita Elos-u
21. mart 2017.
Prikaži sve

Uskoro nova anti-aging usluga u Vita Elos-u

Radiotalasni lifting

ANTI-AGING USLUGE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad ima za cilj da svojim klijentima obezbedi vrhunsku uslugu u oblasti anti-aging tretmana. U tu svrhu se koriste najsavremeniji aparati, trenutno dostupni na tržištu, prate se nove tehnologije i vrši stalno usavršavanje stručnog tima Vita Elos-a.
Ukoliko želite da svoje lice i telo podmladite, zategnete i vratite mu prirodan izgled na neinvazivan način, dostupne su vam sledeće usluge u našem Kabinetu:

1. Radiotalasni lifting
Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće tretirati regije lica i tela, te kod nas možete raditi, uz postizanje podjednako dobrih rezultata: radiotalasni lifting lica, radiotalasni lifting vrata, radiotalasni lifting ruku, radiotalasni lifting stomaka, radiotalasni lifting nogu ili radiotalasni lifting zadnjice.

2. Laserski karbonski piling
Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese, te tretirana područja postaju nežna i glatka, svetla i sveža. Laserskim karbonskim pilingom, kao zdravoj alternativi kozmetičkoj hirurgiji, laserom se mogu ukloniti stare stanice kože, čime se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure, nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.

NOVA ANTI–AGING USLUGA U VITA ELOS-u

Najnovija dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike idu u pravcu razvijanja tehnologije, koja podrazumeva neinvazivan metod podmlađivanja, uz što bolje i duže efekte. Jedan od takvih dostignuća je i aparat HIFU tehnologija, kojom se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting.
HIFU tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. HIFU aparat radi po principu emitovanja fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta na dublje slojeve kože, te postiže izvanredne lifting rezultate, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ovakav ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, tonira (zateže) područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea.
Usluga ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice (ili druge tretirane regije) bazirana na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom HIFU tehnologije. Efekat, koji se postiže ovim tretmanom u estetskoj kozmetologiji je podjednak efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan i bezbolan i bez neželjenih nuspojava. Usluga ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termoliftinga, kao alternativa operaciji.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je potpuno revolucionaran za naše tržište. Kabinet Vita Elos, Novi Sad će biti drugi salon u Srbiji, koji će nuditi ovu uslugu po izuzetno pristupačnim cenama.

Pratite naše vesti, blagovremeno se informišite detaljno o novoj anti – aging usluzi ili nas pozovite.
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više