fbpx

Koji tretman preporučujemo pre Ultrazvučnog SMAS lifting-a

Uklanjanje tetovaža i uklanjanje trajne šminke laserom u našem kabinetu
13. jun 2022.
Sunčanje
Tretmani koji se mogu raditi u letnjem periodu
17. jun 2022.
Uklanjanje tetovaža i uklanjanje trajne šminke laserom u našem kabinetu
13. jun 2022.
Sunčanje
Tretmani koji se mogu raditi u letnjem periodu
17. jun 2022.
Prikaži sve

Koji tretman preporučujemo pre Ultrazvučnog SMAS lifting-a

PRIPREMNI TRETMAN ZA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – LASERSKI KARBONSKI PILING

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen nehirurškom podmlađivanju kože lica i tela. Kako bi rezultati bili što efikasniji, preporuka kabineta Vita Elos je da se pre tretmana Ultrazvučni SMAS lifting radi Laserski karbonski piling.
Osnovni razlog za preporuku pripremnog tretmana za Ultrazvučni SMAS lifting je priprema lica za duboki lifting ultrazvukom (3D HIFU tehnologijom).
Laserski karbonski piling je multifunkcionalni tretman, koji u potpunosti zamenjuje higijenski tretman lica (čišćenje lica), ali ujedno nudi i mnogo više od toga: postiže drastična poboljšanja na licu, vidljiva u izjednačavanju boje kože i povećanoj čvrstoći kože lice. Nakon tretmana Laserski karbonski piling, vaša koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža. Tokom tretmana Laserski karbonski piling, pored lasera, koristi se i maska od ugljenika od mikro do nano veličine zrnaca, kojom se prekriva čitavo lice (sem predeo oko očiju). Ova maska pomaže da se poveća toplota i uveća dejstvo lasera tokom tretmana. Otuda i naziv Laserski karbonski piling.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – TRETMAN I EFEKTI NAKON DOBRE PRIPREME

Priprema za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je neophodna zbog kontraindikacija za sam tretman, a koje se uklanjanju Laserskim karbonskim pilingom.
U tu grupu kontraindikacija se ubrajaju:
• koža sa aknama u aktivnoj fazi,
• prisutne gljivice, virusi, bakterije,
• upalni procesi,
• povećano lučenje masnoće.
Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Zbog multifunkcionalnosti efekata, ovaj tretman je idealno rešenje za sve one koji imaju: problematičnu kožu, proširene pore kože i druge promene na koži. Nakon tretmana Laserski karbonski piling (može da se radi jedan tretman ili serija tretmana, zavisno od stanja kože), lice je spremno za tretman nehirurškog face lifting-a tj. za tretman Ultrazvučni SMAS lifting, jer su uklonjene nečistoće, i upalni procesi.
Ultrazvučni SMAS lifting se radi 3D HIFU tehnologijom (aparatom) koji radi na principu duboko fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta, koji prodiru na različitu dubinu kože (kod lica je to oko 4,5 mm), utičući na prirodnu proizvodnju kolagena. Ovakav ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, bez skalpela, ožiljaka, bez nuspojava i predstavlja terapeutski postupak podmlađivanja i zatezanja lica. Kontinuirano poboljšanje elastičnosti kože biće vidljivo 6 meseci nakon jedne terapije, a trajnost postignutih efekata je od 1,5 do 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).

Pripremite lice na adekvatan način za tretman nehirurškog liftinga lica!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više