fbpx

Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

VITA ELOS
Usluge koje vam pruža VITA ELOS
22 marta, 2018
Ultrazvučni SMAS lifting lica
SMAS sloj i ultrazvučni lifting
27 marta, 2018
Prikaži sve

Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

Specijalizovane usluge za muškarce u Vita Elos-u

KABINET ZA APARATNU KOZMETIKU I ZA MUŠKARCE

Vita Elos je specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane i za žene i muškarce.
Danas, kada pitanje lepote nije samo pitanje izgleda ili pola, već i stila života, Vita Elos se pobrinula da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući podjednako i muškarcima i ženama da svoj izgled vrate u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte.
Muškarci, prevazilazeći ranije predrasude da je pitanje estetike vezano samo za žene, u našem Kabinetu mogu rešiti mnoga pitanja vezano za svoj izgled.

USLUGE KOJE NUDIMO MUŠKARCIMA U NAŠEM KABINETU

Usluge koje se nude u našem Kabinetu, namenjene muškarcima, obuhvataju sledeće:
1. Ultrazvučni SMAS lifting
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Mogu je koristiti i muškarci u cilju rešavanja problema nastalih bora tokom vremena.
2. Trajna epilacija
U Vita Elos-u muškarcima nudimo mogućnost korišćenja usluga: trajna epilacija slepoočne zone, trajna epilacija ušiju, trajna epilacija stomaka, trajna epilacija ramena, trajna epilacija leđa, trajna epilacija grudi i trajna epilacija celog sedalnog dela.
3. Radiotalasni lifting
Radiofrekventni je veoma popularan metod zatezanja lica i tela, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Radiotalasni lifting lica (zone oko očiju, nazolabijalna zona, podbradak) je ono što nudimo muškim klijentima u našem Kabinetu.
4. Uklanjanje akni
Za sve muškarce koji imaju problem sa aknama (lice ili telo), Vita Elos nudi efikasno rešenje – uklanjanje akni Elos-om.
5. Depigmentacija laserom
Depigmentacija laserom u našem Kabinetu, za sve muškarce koji imaju pigmentisane promene na koži, obuhvata sledeće: uklanjanje mladeža, uklanjanje pega i fleka, lasersko uklanjanje kapilara (na nogama i na licu), lasersko uklanjanje papiloma („viseće bradavice“), uklanjanje keratoza (izrasline na koži), uklanjanje kuperoza i uklanjanje angioma (crvene tačke na koži).
6. Uklanjanje neželjenih tetovaža
Ukoliko želite da se oslobodite neželjenih ili loše urađenih tetovaža, Vita Elos vam nudi i tu uslugu. Ukoliko naš muški klijent želi da se ukloni neželjenu tetovažu sa bilo kog dela tela, koristimo Nd:YAG lasera za uklanjanje tetovaža. Broj tretmana zavisi od veličine tetovaže i ponavlja se u određenim vremenskim razmacima zbog oporavka tretiranog dela kože.
7. Laserski karbonski piling
Za sve muškarce, koji žele da poboljšaju stanje kože lica, čineći je vidljivo mladolikom, smanje bore, postojeće pigmentacije i pore, izbalansiraju lučenje loja, smanje ožiljkasto tkivo, izbore se sa svim tipovima akni, laserski karbonski piling je idealan izbor. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Muškarci, učinite svoje lice i telo mladolikim, privlačnim i zakažite tretman koji želite!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više