fbpx

Osmomartovska akcija na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i podbratka

Pristupačne cene za face lifting tretmane u kabinetu Vita Elos Novi Sad
28. februar 2024.
Poklon vaučeri za vašu dragu osobu povodom 8. marta
4. mart 2024.
Pristupačne cene za face lifting tretmane u kabinetu Vita Elos Novi Sad
28. februar 2024.
Poklon vaučeri za vašu dragu osobu povodom 8. marta
4. mart 2024.
Prikaži sve

Osmomartovska akcija na uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica i podbratka


ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA I PODBRATKA – UŠTEDA 100 EUR PO REGIJI

Posledica procesa starenja je promenjen izgled kože lica, koja postaje opuštenija i sa borama, bez svoje svežine. Pored lica, najosetljivija regija je regije ispod vilice, kod koje se starenjem javljaju “dupla brada”, odnosno opuštenost podbratka.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog, ultrazvučnog zatezanja lica i podbratka. Tretman se naziva Ultrazvučni SMAS lifting i jedan je od najpriznatijih, ali i najpopularnijih nehirurških tretmana lifting-a sa dugoročnim efektima.
Ultrazvučni SMAS lifting se radi primenom 3D HIFU tehnologije – duboko fokusiranog ultrazvuka. Delovanjem ove vrste ultrazvuka veoma uspešno se podstiče rast i regeneracija kolagena i elastina tretirane regije, što ima za posledicu značajne estetske efekte na rok i do 3 godine – smanjenje najvidljivijih i najizraženijih nazolabijalnih bora, nestajanje finih bora oko usana, podizanje obraza i nestajanje „buldog“ izraza lica, zategnutost „visećeg“ dela vrata (podbratka), smanjenje dubokih, staračkih bora na vratu, nestajanje i smanjivanje širokih navoja na vratu, poboljšanje kompletnog tonusa, čvrstine i turgora kože.
Nakon samo jednog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, višak kože donjeg dela lica i podbratka se smanjuje, “starački godovi” na vratu počinju da nestaju, da bi nakon 6 meseci od terapije estetski problem ovih regija bio rešen.
Osmomartovska akcija za uslugu Ultrazvučni SMAS lifting lica je predviđena za regiju donji deo lica ili regiju podbradak – regija po izboru klijenta.
CENA BEZ POPUSTA
EUR 300
CENA SA POPUSTOM
EUR 200

TRAJANJE POPUSTA

Akcija na tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica i podbratka važi od 08.03. do 15.03. 2024. godine.

Zakažite termin na vreme, broj mesta je ograničen.


ZATEGNITE LICE I PODBRADAK SAMO JEDNIM TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Iskoristite osmomartovski popust i uštedite nehirurškim tretmanom lifting-a.
Negujte svoju lepotu zajedno sa nama!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više