fbpx

Nehirurški lifting lica – cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Ultrazvučni SMAS lifting lica
Samo jedan tretman za uklanjanje bora sa dugoročnim efektima – Ultrazvučni SMAS lifting
13. mart 2024.
Trajna epilacija
Laserska trajna epilacija – trajno rešavanje pitanja neželjene maljavosti kod muškaraca
18. mart 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
Samo jedan tretman za uklanjanje bora sa dugoročnim efektima – Ultrazvučni SMAS lifting
13. mart 2024.
Trajna epilacija
Laserska trajna epilacija – trajno rešavanje pitanja neželjene maljavosti kod muškaraca
18. mart 2024.
Prikaži sve

Nehirurški lifting lica – cene tretmana u kabinetu Vita Elos Novi Sad

LIFTING LICA NEHIRURŠKIM METODAMA

U cilju uspešnog, neinvazivnog načina zatezanja lica (lifting lica), sa dugoročnim efektima, kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad nudi nekoliko vrsta nehirurških tretmana za podmlađivanje i lifting lica. Prednosti tretmana za lifting lica su mogućnost međusobnog kombinovanja, kako bi se postigli što bolji rezultati za sve tipove koža, starost pacijenata i uklonile bore sa svih delova lica.
Metode i tehnike, koje se u Kabinetu primenjuju, su različite, zahvaljujući primeni najsavremenijih aparata iz oblasti lifting-a lica.
Za lifting lica se koriste radiotalasi, Plasma Pen i 3D HIFU tehnologija.
Tretmani nehirurškog, neinvazivnog lifting-a lica:
1. Ultrazvučni SMAS lifting lica,
2. Radiotalasni lifting lica,
3. Plasma Pen lifting lica.
Radiotalasi se koriste kod tretmana Radiotalasni lifting lica. Radiotalasni lifting lica je fizioterapija kojom se na potpuno prirodan i neinvazivan način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Preporučuje se klijentima do 35-te godine starosti.
3D HIFU tehnologija se primenjuje za tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica. Terapija 3D HIFU tehnologijom predstavlja terapeutski postupak, koji izazivajući toplotnu koagulaciju proteina (kolagena) u sastavu tkiva, dovodi do efekta podizanja kože i time poboljšava teksturu i glatkoću kože uz eliminisanje opuštene kože – postiže se kompletan face lifting efekat. Ultrazvučni SMAS lifting lica se radi kod klijenata koji su stariji od 35. godina.
Plasma Pen tehnologijom se radi tretman Uklanjanje bora (Plasma Pen lifting lica). Ona omogućava da najfiniji plazma zraci utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima, stvarajući na površini kože mikro-opekotine. Ovakav način delovanja na kožu podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože. Kontakt Plasma Pen-a sa kožom je isključen i tkiva u blizini tačke izloženosti nisu oštećena. Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom je tretman koji omogućava dugoročan lifting lica na svim mestima koja su teško dostupna ostalim metodama za lifting lica.

PRISTUPAČNE CENE ZA TRETMANE LIFTING LICA U KABINETU VITA ELOS

Kabinet Vita Elos Novi Sad je sve svoje cene za usluge iz domena aparatne kozmetike kreirao tako da one mogu biti pristupačne većem broju pacijenata, kako bi se usluge što više približile domaćem tržištu i učinile što atraktivnijim, a sve u cilju rešavanja estetskog problema na načine koji nemaju neželjenih nuspojava.
Cene pojedinačnih tretmana za lifting lica su:
1. Ultrazvučni SMAS lifting lica – od 300 EUR do 600 EUR, što zavisi od područja lica koje se tretira i zahvaćene površine. Pogodnosti kod ove usluge za lifting lica su te da za svaku treću, četvrtu itd. zonu lica ostvaruje popust na istu u iznosu od 20% od pune cene tretirane regije.
2. Radiotalasni lifting lica – 2.000,00 RSD po tretmanu. Za ovu uslugu je kreiran paket, gde se po ceni jedne zone tretiraju dve zone i to lice i vrat (2.000,00 RSD za obe zone).
3. Plasma Pen tretmani za lifting lica – od 30 EUR pa naviše, zavisno od regije i površine koja se tretira Plasma Pen tehnologijom u cilju liftinga-a lica.

Rešavanje estetskih problema vezanih za pojavu bora po najpristupačnijim cenama u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više