fbpx

Usluge Vita Elos-a koje su namenjene muškarcima

Lifting bora oko očiju
Regenerišite kolagen na prirodan i siguran način i vratite mladalački izgled
11. januar 2018.
Cene ultrazvučnog SMAS liftinga-a u Vita Elos-u
17. januar 2018.
Lifting bora oko očiju
Regenerišite kolagen na prirodan i siguran način i vratite mladalački izgled
11. januar 2018.
Cene ultrazvučnog SMAS liftinga-a u Vita Elos-u
17. januar 2018.
Prikaži sve

Usluge Vita Elos-a koje su namenjene muškarcima

Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima

TRETMANI ZA MUŠKARCE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je specijalizovan za pružanje raznovrsnih usluge iz domena savremene aparatne kozmetike, koje su namenjene i muškarcima. Cilj nam je da i muškarci svoj izgled poboljšaju, negujući prirodan i mladalački izgled, a potom očuvaju i održe postignute efekte.
Usluge koje se nude u našem Kabinetu, namenjen muškarcima, obuhvataju sledeće:
1. Ultrazvučni SMAS lifting
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbratka, vrata i dekoltea. Mogu je koristiti i muškarci u cilju rešavanja problema nastalih bora tokom vremena.
2. Trajna epilacija
U Vita Elos-u muškarcima nudimo mogućnost korišćenja usluga: trajna epilacija slepoočne zone, trajna epilacija ušiju, trajna epilacija stomaka, trajna epilacija ramena, trajna epilacija leđa, trajna epilacija grudi i trajna epilacija celog sedalnog dela.
3. Radiotalasni lifting
Radiofrekventni je veoma popularan metod zatezanja lica i tela, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Radiotalasni lifting lica (zone oko očiju, nazolabijalna zona, podbradak) je ono što nudimo muškim klijentima u našem Kabinetu.
4. Uklanjanje akni
Za sve muškarce koji imaju problem sa aknama, Vita Elos nudi efikasno rešenje – uklanjanje akni Elos-om.
5. Depigmentacija laserom
Depigmentacija laserom u našem Kabinetu, za sve muškarce koji imaju pigmentisane promene na koži, obuhvata sledeće: uklanjanje mladeža, uklanjanje pega i fleka, lasersko uklanjanje kapilara (na nogama i na licu), lasersko uklanjanje papiloma („viseće bradavice“), uklanjanje keratoza (izrasline na koži), uklanjanje kuperoza i uklanjanje angioma (crvene tačke na koži).
6. Uklanjanje neželjenih tetovaža
Ukoliko želite da se oslobodite neželjenih ili loše urađenih tetovaža, Vita Elos vam nudi i tu uslugu. Ukoliko naš muški klijent želi da se ukloni neželjenu tetovažu sa bilo kog dela tela, koristimo Nd:YAG lasera za uklanjanje tetovaža. Broj tretmana zavisi od veličine tetovaže i ponavlja se u određenim vremenskim razmacima zbog oporavka tretiranog dela kože.
7. Laserski karbonski piling
Za sve muškarce, koji žele da poboljšaju stanje kože lica, čineći je vidljivo mladolikom, smanje bore, postojeće pigmentacije i pore, izbalansiraju lučenje loja, smanje ožiljkasto tkivo, izbore se sa svim tipovima akni, laserski karbonski piling je idealan izbor. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Muškarci, pitanje lepote nije vezano samo za žene. Učinite svoje lice i telo mladolikim, privlačnim i i zakažite tretman koji želite!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više