fbpx

Uklanjanje bora – nehirurški tretmani

HIFU aparat
3D HIFU tehnologija – Ultrazvučni SMAS lifting
18. oktobar 2023.
Lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
23. oktobar 2023.
HIFU aparat
3D HIFU tehnologija – Ultrazvučni SMAS lifting
18. oktobar 2023.
Lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
23. oktobar 2023.
Prikaži sve

Uklanjanje bora – nehirurški tretmani

Uklanjanje nazolabijalnih bora

NEHIRURŠKI TRETMANI – PREDNOSTI

Kod nehirurškog face lifting-a, koji se radi u našem Kabinetu, vrši se zatezanje opuštene kože lica, ali uz značajnu razliku – nema operativnog zahvata. Nehirurški face lifting je neinvazivan metod podmlađivanja lica, koji koristi dostupne kozmetičke aparate, kao što su laseri, ultrazvuk, radiotalasi ili Plasma olovka. Efekti nehirurškog face lifting-a su kao i kod hirurškog face lifting-a dugoročni.
Prednosti nehirurškog face lifting-a su:
- zatezanje opuštene kože lica se vrši primenom najsavremenijih tehnologija iz oblasti aparatne kozmetike,
- face lifting efekti se postižu isključivo podsticanjem prirodnog načina obnavljanja kolagena stimulacijom kolagenih vlakana ( i korena i grana kolagena),
- zadržava se prirodna simetrija i fizionomija lica uz postizanje mladalačkog izgleda,
- face lifting efekat se postiže bez uklanjanja viška kože hirurškim putem, te nema otoka, podliva i ožiljaka,
- period oporavka kod nehirurškog face lifting-a je izuzetno kratak ukoliko ga i ima (zavisno od vrste tretmana, a najduže do 7 dana),
- mogućnost tretiranja svih vrsta bora na licu, vratu i dekolteu,
- prirodni face lifting sa dugoročnim efektima,
- pored osnovnog efekta (zatezanje opuštene kože lica), face lifting tretmani nude i prateće efekte kao što su uklanjanje svih ostalih znakova starenja sa kože lica (pege, fleke, ožiljci, promene u pigmentaciji),
- podstiče se rast novih stanica kože lica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša,
- vrlo povoljne cena nehirurških face lifting tretmana u Kabinetu.

UKLANJANJE BORA – TRETMANI U VITA ELOS-u

Uklanjanje bora se u Vita Elos-u vrlo uspešno može raditi i kod žena i kod muškaraca primenom najsavremenijih aparata iz domena aparatne kozmetike, za koju je Kabinet specijalizovan.
U zavisnosti od starosti pacijenta, tipa kože, zdravstvenog stanja i izražajnosti problema, u Kabinetu se primenjuju različite tehnike i metode za nehirurško uklanjanje bora. Metode, koje se primenjuju za nehirurško uklanjanje bora omogućavaju uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno, zavisno od oblika i težine prisutnog estetskog problema u vidu bora.
Vita Elos nudi nekoliko vrsta tretmana za Uklanjanje bora: Ultrazvučni SMAS lifting, Radiotalasni lifting i Uklanjanje bora Plasma olovkom. Veći broj različitih nehirurških tretmana omogućava da se Uklanjanje bora radi u Kabinetu tokom cele godine, izborom adekvatnog tretmana za taj period (značajno zbog toga što pojedini tretmani ne mogu da se rade tokom letnjeg perioda kao što su Plasma Pen tretmani).
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting za uklanjanje bora se radi samo jednom u cilju postizanja dugoročnih rezultata i nije invazivan tretman. Uklanjanje bora tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi tokom cele godine, preporučuje se klijentima starijim od 35. godina.
Radiotalasni lifting je neinvazivni tretman za uklanjanje bora koji se preporučuje u slučajevima kada su bore manje izražene. Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana, najčešće oko 10 tretmana. Rezultati su vidljivi odmah. Radiotalasni lifting se preporučuje kao tretman za uklanjanje bora klijentima do 35. godina starosti.
Tretmanom Uklanjanje bora Plasma olovkom moguće je ukloniti bore sa lica (čelo, bore oko usana, nazolabijalne bore), ali i na onim mestima koja su teško dostupna, kao što su uši. Uklanjanje bora Plasma Pen tehnologijom se može kombinovati sa svim ostalim tretmanima za Uklanjanje bora, radi se isključivo u periodu jesen – zima i može se ponavljati nakon određenog vremenskog perioda (nekoliko meseci, koliko je potrebno tretiranoj regiji da se oporavi).

Uspešno uklanjanje bora nehirurškim putem u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više