fbpx

Lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

Uklanjanje nazolabijalnih bora
Uklanjanje bora – nehirurški tretmani
20. oktobar 2023.
Prirodan nehirurški lifting lica tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
25. oktobar 2023.
Uklanjanje nazolabijalnih bora
Uklanjanje bora – nehirurški tretmani
20. oktobar 2023.
Prirodan nehirurški lifting lica tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
25. oktobar 2023.
Prikaži sve

Lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu

O TRETMANU LASERSKO UKLANJANJE TETOVAŽA

Tretman Uklanjanje tetovaža se radi Nd:YAG laserom, koji omogućava da se ovim tretmanom postignu zavidni rezultati – 95% uklonjenih tetovaža sa tretirane regije. Zahvaljujući upotrebi Nd:YAG lasera, tretman Uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedan i siguran po pacijenta.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces tretmana Uklanjanje tetovaža pacijent oseća kao blago peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije. Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža neophodno je strogo se pridržavati pravila za negu tretirane regije koje daje naš stručni tim (lekar i kozmetolog). Cilj je da se ostvare željeni rezultati nakon tretmana Uklanjanje tetovaža, uz što brži oporavak kože posle dejstva lasera.
Preporuke za negu kože je neophodno poštovati sve dok ne otpadnu krastice na mestu gde je rađen tretman Uklanjanje tetovaža. Takođe, naš Kabinet je uvek na raspolaganju klijentima za sve dodatne savete nakon tretmana Uklanjanje tetovaža.

BEZBEDNOST POSTUPKA UKLANJANJE TETOVAŽA U NAŠEM KABINETU

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos pruža uslugu lasersko Uklanjanje tetovaža nehirurškim putem na stručan, profesionalan i uspešan način, po pristupačnim cenama.
Postoje više razloga zbog kojih je tretman Uklanjanje tetovaža bezbedan i siguran u našem Kabinetu.
Prvi razlog zbog kojeg je usluga Uklanjanje tetovaža bezbedna i sigurna proizilazi iz samih karakteristika lasera koji se koristi – Nd:YAG lasera.
Drugi razlog koji uslugu Uklanjanje tetovaža čini bezbednom i sigurnom u našem Kabinetu je taj što sve svi tretmani, pa i ovaj, rade uz poštovanje visokih higijenskih standarda.
Treći razlog zbog kog je usluga Uklanjanje tetovaža bezbedna po klijenta je taj što tretman radi stručno lice – lekar sa višegodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike, koji pre samog tretmana procenjuje stanje kože i određuje način pružanja usluge Uklanjanje tetovaža laserom.

Uspešno i bezbedno lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više