fbpx

3D HIFU tehnologija – savremen pristup za postizanje nehirurškog face lifting-a

puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – šta su, kako se rade i kome su namenjene
29. avgust 2022.
Radiotalasni ligting
Radiotalasni lifting – tretman prirodnog zatezanja kapaka, lica i vrata
2. septembar 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – šta su, kako se rade i kome su namenjene
29. avgust 2022.
Radiotalasni ligting
Radiotalasni lifting – tretman prirodnog zatezanja kapaka, lica i vrata
2. septembar 2022.
Prikaži sve

3D HIFU tehnologija – savremen pristup za postizanje nehirurškog face lifting-a

HIFU tehnologija

3D HIFU I FACE LIFTING

Razvojem i unapređenjem HIFU tehnologije, stvoren je 3D HIFU aparat, kao jedina, trenutno prisutna oprema namenjena tretmanu nehirurški face lifting ili Ultrazvučni SMAS lifting, a koja je odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD).
Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica.
3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je tehnologija koja koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
3D HIFU tehnologije (aparat) ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena i na taj način postižu zavidni efekti face lifting-a.
3D HIFU tehnologija, zahvaljujući računarskom programu, omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava u vidu kompletnog face lifting efekta, ali bez hirurgije.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING – EFEKTI

Kako starimo, javlja se gubitak elastičnosti u dermisu i hipodermisu, kao i u velikom delu SMAS membrane. Ovaj gubitak elastičnosti dovodi do opuštanja kože i pojave bora na licu, jer gubitak elastičnosti kože znači da je prirodna regeneracija kolagena značajno opala.
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman sa kompletnim face lifting efektom, kojim se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na SMAS sloj kože. SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) je sloj tkiva koji čine mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). On se nalazi između mišića (pokosnice) i hipodermisa (najdubljeg sloja kože, koji se zove potkožno masno ćelijsko tkivo) i predstavlja tkivo koje sadrži elemente mišića i vezivnog tkiva (aponevroza). Iz ovog sloja “rastu” vlakna kolagena i elastina. Dejstvom fokusiranog ultrazvuka odnosno 3d HIFU tehnologije, podstiču se rast i regeneracija kolagen vlakana i elastina, što ima za rezultat podmlađivanje – zatezanje opuštene kože lica u vidu nehirurškog face lifting-a.
Ultrazvučni SMAS lifting lica daje brojne estetske efekte:
- usporava se proces starenja,
- podstiče se isključivo prirodan način regeneracije kolagena i elastina (dolazi do rasta kolagena, koji obnovljen zateže kožu, a time i smanjuje bore),
- bolja hidratiranost kože,
- rast volumena ćelija i vraćanje mladalačkog izgleda,
- nestajanje finih bora i izrazito smanjivanje dubokih bora na licu i vratu,
- vraćanje prirodne, tokom starenja i opuštanja kože, izgubljene fizionomije lica,
- dugoročnost efekata do 3 godine.

Kompletan face lifting efekat zahvaljujući najsavremenijoj 3D HIFU tehnologiji!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više