fbpx

Procedura i efekti tretmana radiotalasni lifting (RF)

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela
Faktori koji utiču na uspeh tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
16 marta, 2022
Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman lica
21 marta, 2022
Prikaži sve

Procedura i efekti tretmana radiotalasni lifting (RF)

PROCEDURA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Tretman Radiotalasni lifting je prvenstveno namenjen uklanjanju bora i zatezanju opuštene kože i kože bez volumena, a rezultati su vidljivi odmah. Tretmanom Radiotalasni lifting je moguće tretirati samo određene regije lica, kompletno lice, vrat ili i lice i vrat, zavisno od problema koji je prisutan. Tretman Radiotalasni lifting ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana. Radiotalasni lifting je tretman liftinga lica i tela, koji se može raditi tokom cele godine.
Postupak tretmana Radiotalasni lifting lica je veoma jednostavan, tretman je bezbolan, bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije, niti ima period oporavka.
Tretman Radiotalasni lifting se radi radiotalasima (manipulator multifunkcionalnog ELOS aparata). Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting. Procedura tretmana Radiotalasni lifting lica započinje čišćenjem tretirane regije, zatim nanošenjem gela preko tretirane regije i malom sondom (bipolarnim manipulatorom sa kontaktnim nanogelom) se prelazi po tretiranoj površini, čime se stvara toplota – radiotalasi zagrevaju površinski sloj kože (40-42⁰C), kao i srednji sloj (55-60⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija). Kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju, dolazi do njihove retrakcije i učvršćivanja (zatezanja) kože lica. Nakon delovanja radiotalasnim manipulatorom u trajanju od 30 do 45 minuta (zavisno od regije), ispira se gel, a blago crvenilo nestaje u roku od desetak minuta.

EFEKTI TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting se radi kao serija tretmana (prosečno od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana), a za očuvanje postignutih rezultata se preporučuje odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.
Efekti, koji se postižu tretmanom Radiotalasni lifting, su brojni. Nakon serije tretmana Radiotalasni lifting:
• koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
• drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus,
• dolazi do brisanja sitnijih i umanjenja dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
• postiže se veoma dobar efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina, normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni),
• znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata,
• radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje i zateže se opuštena koža kompletnog tela.

Podmladite se tretmanom Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više