fbpx

Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman lica

Procedura i efekti tretmana radiotalasni lifting (RF)
18. mart 2022.
Kolagen
Pun efekat Ultrazvučnog SMAS lifting-a uslovljen prirodnim procesom regeneracije kolagena
23. mart 2022.
Procedura i efekti tretmana radiotalasni lifting (RF)
18. mart 2022.
Kolagen
Pun efekat Ultrazvučnog SMAS lifting-a uslovljen prirodnim procesom regeneracije kolagena
23. mart 2022.
Prikaži sve

Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman lica

ŠTA JE LASERSKI KARBONSKI (UGLJENIKOV) PILING

Laserski karbonski piling je multifunkcionalan tretman, koji ima višestruko pozitivan efekat na kožu. Laserski karbonski piling se, u kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, radi karbonskim pojačivačem – QS karbon nanogelom i Nd:YAG laserom.
Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica, koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure, nakon koje su rezultati vidljivi odmah. Sam tretman nije bolan, te ne zahteva oporavak.
Tretman Laserski karbonski piling se sastoji od četiri koraka:
- prvo se obavlja konsultacija sa našim lekarom,
- tretman započinje nanošenjem karbonske maska sa hijaluronskom kiselinom, Aloe Vera i vitaminima A i E (apsorbuju patološku mikrofloru, hrane i hidriraju kožu, smanjuju i čiste pore),
- nakon sušenja nanetog gela, lice se tretira Nd:YAG laserom – piling (uništava patološku mikrofloru, pojačava vezivno tkivo, izaziva rast kolagena, povećava elastičnost kože),
- završni korak je umivanje čistom vodom.
Nd:YAG laser se usmerava prema koži kako bi se razbile i apsorbovale nanesene čestice karbona. Tokom tretmana Laserski karbonski piling pore i bore bivaju trenutno smanjene, termalni efekt lasera podstiče stvaranje vezivnog tkiva, dok karbonske nano čestice rade temeljni piling efekt i čiste mitesere u porama. Nakon tretiranja laserom, na lice se nanosi maska bogata kolagenom, a posle maske krema sa A i E vitaminima, koja dodatno stimuliše obnavljanje kože. Tretman je bezbolan (javlja se samo blagi osećaj peckanja) i traje oko 40 minuta. Nakon tretmana Laserski karbonski piling koža nije iritirana, već je hidrirana i nahranjena, te ne zahteva dodatnu negu. Posle tretmana slobodno možete da se vratite svojim svakodnevnim obavezama.

EFEKTI TRETMANA LASERSKI KARBONSKI PILING

Laserski karbonski piling je tretman kojim se podstiče rast novih stanica, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i lepša. Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava regeneraciju kolagena, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Nakon tretmana Laserski karbonski piling koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža.
Zbog brojnih efekata koje istovremeno postiže za Laserski karbonski piling se kaže da je multifunkcionalni tretman:
- obnavlja kožu čineći je vidljivo mladolikom,
- smanjuje bore, pigmentacije (ujednačava se boja kože), pore, ožiljkasto tkivo,
- balansira lučenje loja, smanjuje,
- efektan je tretman protiv svih tipova akni,
- obnavlja kožu punu strija,
- poboljšava se kvalitet kože, koža postaje zategnutija.
Najbolji rezultati laserskog karbonskog pilinga se postižu dugotrajno ukoliko se rade redovno, u jednakim vremenskim intervalima.

Laserski karbonski piling – multifunkcionalni tretman za mladoliko lice i poboljšan kvalitet kože!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više