fbpx

Naše usluge namenjene muškarcima

Ultrazvučni SMAS lifting lica
3D HIFU tehnologija, SMAS sloj i podmlađivanje Ultrazvučnim SMAS liftingom
1 avgusta, 2018
Uklanjanje tetovaža
Lasersko uklanjanje tetovaža
6 avgusta, 2018
Prikaži sve

Naše usluge namenjene muškarcima

Kozmetičke usluge za muškarce Vita Elos

NEGOVAN IZGLED I ZA MUŠKARCE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je specijalizovan za pružanje raznovrsnih usluge iz domena savremene aparatne kozmetike, koje su namenjene i muškarcima. Cilj nam je da i muškarci svoje estetske problem reše, neguju prirodan i mladalački izgled i održe postignute efekte nakon korišćenja naših tretmana.
Ono što se može očekivati, kod svih naših usluga namenjenih muškarcima, je stručnost, efikasnost i proveren kvalitet po pristupačnim cenama.

TRETMANI NAMENJENI MUŠKARCIMA

Usluge koje se nude u našem Kabinetu, namenjene muškarcima, obuhvataju sledeće:
1. Ultrazvučni SMAS lifting lica
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški, ultrazvučni tretman za lifting kompletnog lica, podbratka i vrata. Samo jedan tretman daje željene i dugoročne rezultate (do 3 godine), a radi se najsavremenijim aparatom – 3D HIFU tehnologijom. Mogu ga koristiti i muškarci u cilju eliminisanja nastalih bora tokom vremena i zatezanja opuštene kože lica i podbratka.
2. Trajna epilacija laserom
U Vita Elos-u muškarcima nudimo mogućnost laserskog uklanjanja neželjenih dlaka i to sledećih zona: trajna epilacija slepoočne zone, trajna epilacija ušiju, trajna epilacija stomaka, trajna epilacija ramena, trajna epilacija leđa, trajna epilacija grudi i trajna epilacija celog sedalnog dela.
3. Radiotalasni lifting lica i tela
Radiotalasni lifting je veoma popularan nehirurški metod zatezanja lica i tela. Radiotalasni lifting zone oko očiju, nazolabijalne zona ili zatezanje podbratka dejstvom radiotalasa je ono što nudimo muškim klijentima u našem Kabinetu. Cilj ovog tretmana je ublažavanje postojećih znakova starenja ili delovanje preventivno.
4. Uklanjanje akni
Za sve muškarce koji imaju problem sa aknama na licu ili telu, Vita Elos nudi efikasno rešenje – uklanjanje akni Elos tehnologijom.
5. Depigmentacija laserom
Depigmentacija laserom je namenjena muškarcima koji žele da uklone sve pigmentisane promene na koži, koje obuhvataju sledeće: uklanjanje mladeža, uklanjanje pega i fleka, lasersko uklanjanje kapilara (na nogama i na licu), lasersko uklanjanje papiloma („viseće bradavice“), uklanjanje keratoza (izrasline na koži), uklanjanje kuperoza i uklanjanje angioma (crvene tačke na koži).
6. Uklanjanje neželjenih tetovaža laserom
Ukoliko naš muški klijent želi da se ukloni neželjenu tetovažu sa bilo kog dela tela, koristimo Nd:YAG laser za uklanjanje tetovaža. Broj tretmana zavisi od veličine tetovaže i ponavlja se u određenim vremenskim razmacima zbog oporavka tretiranog dela kože.
7. Laserski karbonski piling
Multifunkcionalni tretman kože lica ugljenikom, koji našim muškim klijentima pomaže da poboljšaju opšte stanje kože lica, izbalansiraju lučenje loja, smanje ožiljkasto tkivo i učine ga vidljivo mladolikim.

Za sve muškarce, kojima je stalo da neguju sebe na najbolji način, Vita Elos je pravo mesto!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više