fbpx

Najsavremenija 3D HIFU tehnologija za prirodni tretman podmlađivanja – Ultrazvučni SMAS lifting

Lifting lica
Face lifting – tretmani i cene
12. decembar 2022.
Aparatna kozmetika i aparati koje koristimo
16. decembar 2022.
Lifting lica
Face lifting – tretmani i cene
12. decembar 2022.
Aparatna kozmetika i aparati koje koristimo
16. decembar 2022.
Prikaži sve

Najsavremenija 3D HIFU tehnologija za prirodni tretman podmlađivanja – Ultrazvučni SMAS lifting

HIFU tehnologija

ŠTA JE 3D HIFU TEHNOLOGIJA

3D HIFU tehnologija se koristi za duboki, nehirurški SMAS lifting (Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela). 3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
Aparat ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena.
Ova vrsta tehnologije (3D HIFU) omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.
3D HIFU tehnologija je:
• Jedina, trenutno prisutna oprema za SMAS lifting.
• Testirana, efikasna i bezbedna oprema sa sertifikatom.
• Oprema odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD).
• Postizanje maksimalnih, dugoročnih efekata kod primene SMAS tretmana.
• 3D HIFU tehnologija fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta.
• Najsavremeniji ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, zateže područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea, kao i butina, ruku, stomaka i zadnjice na period do 3 godine.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je svetski priznata terapija za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologije), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine).
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman kojim se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na SMAS sloj kože. SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System) je sloj tkiva koji čine mišićni sloj („platisma“) i vlaknaste komponente (elastin i kolagen vlakna). On se nalazi između mišića (pokosnice) i hipodermisa (najdubljeg sloja kože, koji se zove potkožno masno ćelijsko tkivo) i predstavlja tkivo koje sadrži elemente mišića i vezivnog tkiva (aponevroza). Iz ovog sloja “rastu” vlakna kolagena i elastina. Nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting (uz primenu 3D HIFU tehnologije, lice je podmlađeno, sveže, zategnuto i mladoliko.

Zakažite svoj termin za tretman koji koristi 3D HIFU tehnologiju i vratite svoj mladalački izgled!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više