fbpx

Face lifting – tretmani i cene

Raznovrsnost kozmetičkih usluga koje nudi Vita Elos
7. decembar 2022.
HIFU tehnologija
Najsavremenija 3D HIFU tehnologija za prirodni tretman podmlađivanja – Ultrazvučni SMAS lifting
14. decembar 2022.
Raznovrsnost kozmetičkih usluga koje nudi Vita Elos
7. decembar 2022.
HIFU tehnologija
Najsavremenija 3D HIFU tehnologija za prirodni tretman podmlađivanja – Ultrazvučni SMAS lifting
14. decembar 2022.
Prikaži sve

Face lifting – tretmani i cene

Lifting lica

FACE LIFTING

Face lifting je tretman zatezanja kože lica i vrata i spada u domen estetskih tretmana. Može biti hirurški face lifting i nehirurški face lifting.
Hirurški face lifting se podrazumeva hirurško odstranjivanje dela viška kože i zatezanje opuštene kože, a rizici koji su prisutni su: asimetrija, neprirodan izgled lica, otoci, podlivi, infekcije i brojni drugi koji invazivni hirurški zahvati sami po sebi podrazumevaju.
Za razliku od njih, nehirurški face lifting je daleko sigurnija procedura, jer nije invazivna, nema neželjenih nuspojava, nema rezova, niti anestezije, a rezultati su takođe dugoročni.

VRSTE FACE TRETMANA I CENE

U kabinetu Vita Elos se rade isključivo nehirurški face lifting tretmani, zahvaljujući savremenoj aparaturi namenjenoj takvoj vrsti tretmana, kao i stručnom timu koji čini lekar i kozmetičar sa preko 15 godina iskustva u ovom polju estetske kozmetike. Neinvazivni tretmani face lifting-a se rade kako bi se lice učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
Vita Elos nudi nekoliko vrsta face lifting tretmana:
- Ultrazvučni SMAS lifting,
- Face lifting Plasma Pen tretmani.
Face lifting tretman kod kog se primenjuje 3D HIFU tehnologija naziva se Ultrazvučni SMAS lifting. Bazira se na primeni duboko fokusiranih ultrazvučnih talasa kojima se stimuliše prirodna regeneracija kolagena u dubljim slojevima kože. Ovaj face lifting tretman se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica. Efekti traju i do 3 godine. Cena face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting celog lica je 600 EUR, dok je za pola lica cena 300 EUR.
Face lifting tretmani rađeni Plasma Pen tehnologijom podrazumevaju dve vrste tretmana. Oba tretmana koriste jonizovani gas u vidu plazme, kojim se stvaraju strogo kontrolisane mikroopekotine kojima se stimuliše rast kolagena i njegovo obnavljanje. Prvi je Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju, uklanjanja kesica i tamnih kolutova oko očiju) i radi se po ceni od 150 EUR po tretmanu. Drugi Plasma Pen face lifting tretman je Uklanjanje bora sa svih delova lica, posebno teško pristupačnih Uklanjanje bora sa celog lica ili parcijalno po ceni od 30 EUR po tretmanu, pa naviše (zavisno od površine tretirane zone i dogovora).

Zakažite face lifting tretman koji vama odgovara, a naš tim će učiniti da izgledate negovano i podmlađeno!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više