fbpx

Aparatna kozmetika i aparati koje koristimo

HIFU tehnologija
Najsavremenija 3D HIFU tehnologija za prirodni tretman podmlađivanja – Ultrazvučni SMAS lifting
14. decembar 2022.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Tretman nehirurško, lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
19. decembar 2022.
HIFU tehnologija
Najsavremenija 3D HIFU tehnologija za prirodni tretman podmlađivanja – Ultrazvučni SMAS lifting
14. decembar 2022.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Tretman nehirurško, lasersko uklanjanje tetovaža u našem Kabinetu
19. decembar 2022.
Prikaži sve

Aparatna kozmetika i aparati koje koristimo

ZAŠTO SMO SE ODLUČILI ZA APARATNU KOZMETIKU

Pojam “kozmetika” je mnogo širi od primene raznih supstanci za poboljšavanje izgleda kože ili dekorativne kozmetike. Shvatajući značaj potrebe za podmlađivanjem i estetskih problema, koju većina ima, a koje klasična kozmetika ne može da reši, je razlog razvijanja raznih aparata za kozmetičke svrhe i postojanje aparatne kozmetike.
Vita Elos je kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku. Razlozi zbog kojih smo se odlučili za aparatnu kozmetiku su sledeći:
1. Za razliku od većine kozmetičkih salona, mi smo se odlučili da svoju ponudu usmerimo na jasno određenu vrstu usluga, a koje su među vodećim po efikasnosti tretmana u svetu kozmetologije i estetske dermatologije.
2. Aparatna kozmetika nam omogućava da realizujemo osnovni cilj našeg Kabineta – negovanje prirodnog izgleda naših klijenata, uz individualni pristup svakom klijentu u skladu sa njegovim stanjem organizma, potrebama i željama. Zahvaljujući aparatnoj kozmetici sagledavanje fenomena lepote je puno šire od trenutnog estetskog pitanja i pitanja aktuelnih trendova.
3. Pristup aparatnoj kozmetici u Vita Elos-u je profesionalan i obuhvata primenu testiranih, odobrenih i savremenih aparata sa visokim procentom uspešnosti tretmana. To je takođe značajan razlog zašto smo se odlučili za primenu aparatne kozmetike u našem Kabinetu – tretmani bez nuspojava, prirodni i neinvazivni sa dugoročnim efektima na tretirana područja.

APARATURA KOJU KORISTIMO

Aparatna kozmetika podrazumeva korišćenje raznih aparata tokom tretmana, od lasera, preko radiotalasa do ultrazvuka. Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji.
Tretmani koji se rade našim aparatima, odnosno koji se koriste u „aparatnoj kozmetici“ su drugačiji po svojoj vrsti, prirodi, delovanju i dugoročnosti efekata koji se postižu.
Aparati koje koristimo tokom tretmani:
• HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena i podmlađivanje sa dugoročnim efektima.
• 808 Diod laser se koristi samo za trajno uklanjanje dlaka (trajnu epilaciju). Ovaj laser ima dužinu talasa 808nm i za razliku od većine drugih vrsta aparata za trajnu epilaciju garantuje dublje prodiranje zraka u potkožni sloj ka folikulama i efikasno ih uništava.
• Plasma Pen tehnologija se koristi za nehiruršku blefaroplastiku (zatezanja kože očnih kapaka), kao i uklanjanje bora, strija i ožiljaka.
• Multifunkcionalni aparat sadrži 4 funkcije (4 manipulatora): Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni (radiofrekventni) lifting. Aparat ima jak sistem hlađenja, što daje mogućnost da se tretmani rade visokim jačinama bez ikakvog oštećenja kože. Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm. Sa dužinom laserskog talasa od 1320 nm radi se samo jedan tretman – čišćenje lica ili bilo koje druge regije tela tj. tretman laserski karbonski (ugljenikov) piling sa pojačivačem QS karbonskim nanogelom. Nd:YAG laser se koristi i za tretman uklanjanje tetovaža. Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm rade se sledeće vrste tretmana: depigmentacija i uklanjanje tetovaža i trajne šminke.
• Aparatura za trajnu šminku obrva u tehnici senčenja (puder obrve).

Iskoristite sve Prednosti koje nudi aparatna kozmetika i zakažite termin kako bi rešili vaše estetske probleme!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više