fbpx

Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos Novi Sad

Lifting lica i cene pojedinačnih tretmana
4. septembar 2023.
Nehirurški face lifting – koje su prednosti u odnosu na hirurški face lifting
8. septembar 2023.
Lifting lica i cene pojedinačnih tretmana
4. septembar 2023.
Nehirurški face lifting – koje su prednosti u odnosu na hirurški face lifting
8. septembar 2023.
Prikaži sve

Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos Novi Sad

EDUKATORI I ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je prvi uveo obuku za sve zainteresovane polaznike za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Vita Elos je na taj način postao prvi studio za negu lepote koji se bavi edukacijom iz ove oblasti, ne samo u Srbiji, već i okruženju.
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je postala deo ponude iz više razloga:
- želja da se približi ova vrsta usluge što većem broju pacijenta, širenjem znanja i veština kroz edukaciju,
- afirmacija prirodnog načina zatezanja kože lica i tela, jer je naš primarni cilj da se lepota neguje i očuva na neinvazivan način,
- osposobljenost Kabineta i u pogledu opreme i u pogledu stručnosti kadrova za pružanje ove vrste usluge.
Edukatori su stručnjaci u oblasti aparatne kozmetike: lekar i specijalizovani kozmetičar, oba iz Moskve i sa dugogodišnjih iskustvom (preko 15 godina) iz ove oblasti rada.
Ultrazvučni SMAS lifting je najsavremeniji tretman za lifting lica i tela. Predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem, primenom 3D HIFU tehnologije.

OSNOVNE INFORMACIJE O OBUCI ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Obuka za Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje kursa i praktični deo nastave za polaznike.
Obuka je u trajanju od 4 dana kursa po 6h dnevno. Ukupno 18h, a po potrebi i nešto više, zavisno od polaznika.
Obuka se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela.
Praktični deo podrazumeva rad u Kabinetu, uz nadzor stručnog tima Vita Elos-a. Tokom praktičnog dela obuke vrši i video prezentacija Ultrazvučnog SMAS liftinga, kako bi se polazniku što bolje približio način rada samog tretmana. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (dva tretmana radi lekar, a treći, koji je za polaznika završni, radi on sam na svom izabranom modelu).
Teorijski deo obuke podrazumeva da svaki polaznik dobije skriptu, koja sadrži sva neophodna (detaljna) objašnjenja svih aspekata tretmana, kao i informacije i uputstva neophodna za praktičan deo obuke.
Nakon uspešno završene obuke i položenog testa, polaznik je osposobljen da kao vrhunski profesionalac i stručnjak u ovoj oblasti liftinga, tretman radi samostalno, savesno, precizno, odgovorno, bez ikakvog rizika po pacijenta. Kabinet nudi konsultacije sa lekarom i kozmetičarom za sve polaznika koji su uspešno završili obuku u trajanju od 3 meseca nakon završene obuke i u tom periodu Vita Elos sve vreme prati rad edukovanog polaznika.

Završite obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu i postanite jedan od stručnjaka iz oblasti nehirurškog face lifting-a!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više