fbpx

Lepota nije luksuz, lepota je način života

SMAS lifting
Pacijenti u svetu o Ultrazvučnom SMAS liftingu – iskustva
28. septembar 2017.
Uklanjanje visećih bradavica
Lasersko uklanjanje visećih bradavica
3. oktobar 2017.
SMAS lifting
Pacijenti u svetu o Ultrazvučnom SMAS liftingu – iskustva
28. septembar 2017.
Uklanjanje visećih bradavica
Lasersko uklanjanje visećih bradavica
3. oktobar 2017.
Prikaži sve

Lepota nije luksuz, lepota je način života

Lepota nije luksuz, lepota je način života
Osnovni moto poslovanja Vita Elos-a je „Lepota nije luksuz, lepota je način života“. On u sebi sadrži više važnih činjenica na koje se oslanja naš rad: zdrava ishrana kao način života, vrhunska i svakodnevna nega lica i tela kao način života – jednom rečju zdrav život i negovanje, koje rezultira lepotom svakog od nas. Mnoge naše usluge, u cilju dobijanja što boljih rezultata, podrazumevaju primenu ovih pravila.

ZDRAVA ISHRANA

Zdrava ishrana uz dosta šetnje ili neku drugu fizičku aktivnost je ono što svako od nas treba da praktikuje. Takav način života osigurava zdravo telo, koje će uvek odgovoriti na sve pomenuto svojim najlepšim izdanjem.
Ukoliko ste u nedoumici oko zdrave ishrane, u našem Kabinetu je lekar, koji vam može pomoći savetima. Zdrava ishrana je posebno važna ako dolazite na tretmane Ultrazvučna kavitacija i Uklanjanje akni Elos-om.
Ultrazvučna kavitacija je tretman namenjen redukciji lokalnih masnih naslaga, te se kao takav može uspešno koristiti i za eliminaciju celulita. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti uz pomoć ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema. Da bi rezultati bili maksimalni, posle sprovedenog seta tretmana ultrazvučne kavitacije je važno pridržavati se određenih pravila, kako bi rezultati bili što duži: ponavljanje tretmana u određenim razmacima, unošenje dovoljne količine vode svakodnevno, povećana fizička aktivnost, zdrava ishrana.
Akne (bubuljice i ciste) se javljaju na koži kao posledica upalnih procesa u području zapušenih kožnih pora, koje su otvori lojnih žlezda. Kada lojne žlezde proizvode višak sebuma, on se zadržava u žlezdama (stvara se komedon – zadržani loj i čep), a bakterije se javljaju kod zapušene lojne žlezde, što dovodi do upalnog procesa. Tretman Uklanjanje akni Elos tehnologijom je vrlo uspešan i daje zavidne rezultate. Takođe podrazumeva da se pacijent, tokom serije tretmana i nakon njih hrani zdravo: što manje šećera, masnoća i svih onih namirnica koje izazivaju stvaranje viška sebuma, a što više vode. Ovim pacijentima preporučujemo ishranu – „što zelenije, to zdravije“.

NEGA KOŽE

Kako su ostali tretmani u Kabinetu za aparatnu kozmetiku više vezani za lice i telo u smislu poboljšavanja kvaliteta kože, a time i njenog izgleda, neophodno je da se mladolik izgled posle tretmana (Ultrazvučni SMAS lifting, radiotalasni lifting, laserski karbonski piling, trajna šminka) održava na pravilan način.
Pravilna nega kože podrazumeva svakodnevno temeljno čišćenje kože dva puta dnevno, jutarnju hidrataciju i večernje hranjenje kože adekvatnim kremama. Koji proizvodi će biti korišćeni je individualno i zavisi od stanja kože. Izbor brenda je na svakom pacijentu, uz napomenu da ekstremno skupi proizvodi nisu garancija kvaliteta. Naša preporuka mogu biti svi proizvodi na biljnoj bazi, prirodni, bez raznih hemijskih dodataka, kako se ne bi narušavala prirodna kiselost kože i njeno normalno funkcionisanje. Prilikom nege kože, nemojte zaboraviti ni negu tela. Suva, hrapava i koža bez sjaja nije nešto što će očuvati vaš mladalački izgled.

LEPOTA JE NAČIN ŽIVOTA

Vita Elos svim svojim klijentima nudi individualni pristup u pružanju usluga. Svako od klijenata ima na raspolaganju u našem Kabinetu tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, koji će vam pomoći svojim savetima da lepotu, zdrav život i negu lica i tela poboljšate u skladu sa vašim problemom koji tretirate kod nas.
Lepota nije nešto što je instant rezultat, lepota je rezultat dugotrajnog ulaganja u sebe i svoj kvalitet života. Mladalački i zdrav izgled je moguće imati samo ako ste odlučni da se posvetite sebi na pravi način, uz kombinaciju vaših napora sa našim tretmanima, kao bi lepotu što duže zadržali.

Izaberite neki od naših brojnih tretmana, rešite svoj problem i vratite lepotu koja se krije u vama!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više