fbpx

Lasersko uklanjanje visećih bradavica

Lepota nije luksuz, lepota je način života
Lepota nije luksuz, lepota je način života
30. septembar 2017.
SMAS nehirurški lifting
Jedinstvena usluga na teritoriji Srbije iz oblasti nehirurškog liftinga lica u Vita Elos-u
5. oktobar 2017.
Lepota nije luksuz, lepota je način života
Lepota nije luksuz, lepota je način života
30. septembar 2017.
SMAS nehirurški lifting
Jedinstvena usluga na teritoriji Srbije iz oblasti nehirurškog liftinga lica u Vita Elos-u
5. oktobar 2017.
Prikaži sve

Lasersko uklanjanje visećih bradavica

Uklanjanje visećih bradavica

ŠTA SU VISEĆE BRADAVICE?

Viseće bradavice se definišu kao polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla, koji se javljaju kao pojedinačni ili višestruki. Obično su viseće bradavice hiperpigmentovane meke izrasline boje kože veličine najčešće nekoliko milimetra, često na tankoj peteljci. Viseće bradavice ne uzrokuju nikakve tegobe, osim u slučaju ako dođe do dugotrajne i stalne iritacije ili ako se povrede. Tada može doći do njihove inflamacije, naglog rasta ili pojave bolova. Najbolje rešenje u tom slučaju je tretman Uklanjanje visećih bradavica, čime se sprečavaju dalje neprijatnosti vezane za njih.
Viseće bradavice se mogu javiti na bilo kom delu tela, mada ih karakteriše kao najčešće mesto pojavljivanja: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone. Približno polovina populacije povremeno ima papilom tj. viseće bradavice. Najčešće su stečeni (nisu prisutni pri rođenju) i mogu se pojaviti kod bilo koga tokom bilo kog perioda života.
Uzroci pojave visećih bradavica mogu biti brojni. Neki od njih su: oslabljen imunitet, pušenje, zloupotreba alkohola, stres, gripa, kao i problemi sa gastrointestinalnim traktom, gojaznost i hormonski disbalans, kao i hronična iritacija. Obzirom na virusno poreklo papiloma, postoji mogućnost samostalnog širenja po telu sa jednog mesta na drugo (autoinokulacija) i prenošenja virusa osobama sa kojima je oboleli u bliskom kontaktu.

LASERSKO UKLANJANJE VISEĆIH BRADAVICA U VITA ELOS-u

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod za uklanjanje visećih bradavica – odstranjivanje najsavremenijim, testiranim laserom u okviru usluge Depigmentacija laserom. Laser, koji se koristi je prilikom ove usluge, je Nd:YAG laser. Nd:YAG laser je aparat koji ima 3 različite vrste filtera, čime je omogućena primena dužine talasa od 532 nm, 1064 nm i 1320 nm. Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm radi tretman Uklanjanje visećih bradavica u okviru usluge Depigmentacija laserom. Depigmentacija je tretman uklanjanja neželjenih ili neestetskih promena na koži i veoma je uspešna i efikasna, jer ne ostaju ožiljci nakon tretmana, niti bilo kakve druge posledice na tretiranoj regiji.
Na osnovu obimnih studija rađenih i u svetu i kod nas ovaj metod (uklanjanje visećih bradavica laserom) se pokazao kao najefikasniji– procenat izlečenja je 97%. Pored velike efikasnosti uklanjanja papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica laserom, prisutan je još jedan veoma važan rezultat – estetski. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana. Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje „visećih bradavica“ je u našem Kabinetu moguće u potpunosti i to najčešće nakon samo jednog tretmana Depigmentacija laserom u trajanju od nekoliko sekundi, bezbolno, beskrvno i bez ožiljaka.
Efekti laserskog uklanjanja visećih bradavica:
- ujednačena boja tena, nakon uklanjanja visećih bradavica,
- uklanjanje visećih bradavica bez hirurškog zahvata i ožiljaka,
- nema neprijatnosti tokom oblačenja, češljanja usled prisustva bradavica i izraslina,
- estetski efekat,
- umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu.

Uklonite „viseće bradavice“ bez ožiljka i izbegnite dalje iritacije ovih kožnih promena. Zakažite svoj termin za uslugu Depigmentacija laserom u Vita Elos-u i uverite se u rezultate koje postižemo!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više