fbpx

Iskustva i mišljenja klijenata koji su radili tretmane u našem Kabinetu

Lifting tela u Vita Elos-u
Zatezanje i podizanje grudi Ultrazvučnim SMAS liftingom
25. septembar 2019.
Vrste ožiljaka koje uklanjamo u našem Kabinetu
30. septembar 2019.
Lifting tela u Vita Elos-u
Zatezanje i podizanje grudi Ultrazvučnim SMAS liftingom
25. septembar 2019.
Vrste ožiljaka koje uklanjamo u našem Kabinetu
30. septembar 2019.

VITA ELOS – KABINET ZA APARATNU KOZMETIKU

Usluge koje naš Kabinet nudi obuhvataju: Ultrazvučni SMAS lifting - nehirurški ultrazvučni SMAS lifting lica i tela, nehirurška blefaroplastika Plasma Pen-om, uklanjanje bora, strija i ožiljaka tehnologijom Plasma Pen, trajna epilacija 808 Diod laserom, trajna šminka obrva, laserski karbonski piling, depigmentacija laserom, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting, ultrazvučna kavitacija i uklanjanje akni ELOS-om.

ISKUSTVA I MIŠLJENJA KLIJENATA

“Dugo vremena imala sam problema sa aknama i koristila sam razne preparate i lekove koji su davali privremene rezultate, a kasnije je bilo još gore, dok nisam naišla na Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kod njih je potpuno drugačiji način rešavanja ovog problema i imaju za cilj da se organizam sam izleči. Radila sam tretmane: Elos terapija, laserski karbonski piling, Ultrazvučni SMAS lifting terapiju donje polovine lica i podbratka, gde su se upalni procesi smanjili. Pila sam aloju, unosila vitamina C, B i E. Dat mi je savet za dijetu za pravilnu ishranu, kako bih poboljšala varenje i na taj način sam stekla naviku za pravilnom ishranom. Rezultati nastaju polako, ali uz adekvatno održavanje i pravilnu ishranu i tretmane pilinzima i Elos-om sada nemam problema sa aknama. Htela bih da se zahvalim stručnjacima iz Vita Elos-a.”
“Kod Marine dolazim već dugo. Dolazim na različite tretmane i ono što želim da kažem da mi se najviše sviđa to što uvek dobijem neke korisne savete, tako da bih stvarno svima preporučila da dođu ovde.”
“Dolazim kod Marine u Vita Elos na ultrazvučnu kavitaciju svaku sezonu pred leto. Jako sam zadovoljna rezultatima. Već posle par puta se vide rezultati. Svima preporučujem da dođu u Vita Elos na kavitacija. Mislim da je to svakoj ženi potrebno pred letnju sezonu.”
“Sa Marinom se družim oko dve godine. Od kada je ona meni napravila ove divne obrve, ja ne koristim ni olovku ni senke – nema potrebe. Lasersku trajnu epilaciju toplo preporučujem svima. Ne samo što nemam više dlake, nego je i koža divna, mekša, glatka i nežnija. Toplo preporučujem laser, broj jedan je. Hvala Marina.”
“Želela bih pre svega da prokomentarišem usluge u salonu Vita Elos. Ja sam veoma zadovoljna. Dolazim nekih godinu dana i za 6 tretmana sam laserskom epilacijom uspela da uklonim 90% dlaka. Svaka para se isplatila. Uz to koristim i uslugu laserskog karbonskog pilinga. Upravo je urađen i kao što vidite blistam, tako da preporučujem i laserski karbonski piling.”
“Dolazim ovde već par meseci na laserski karbonski piling. Svaku preporuku dajem za ovaj čitav kutak i na ovaj tretman koji radim. Toplo preporučujem. Meni se koža mnogo popravila, smirila i nastaviću da dolazim. Čak ću na leto ponovo da krenem, tako da preporučujem Vita Elos svima.”

Ukoliko želite da budete bez estetskih problema na licu i telu, podmlađeni i zadovoljni svojim izgledom posetite Vita Elos!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više