fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – sa kojim tretmanima u našem Kabinetu se može kombinovati

Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen
Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije u našem Kabinetu
3. maj 2022.
Vita Elos, Novi Sad
Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede
6. maj 2022.
Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen
Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije u našem Kabinetu
3. maj 2022.
Vita Elos, Novi Sad
Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede
6. maj 2022.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – sa kojim tretmanima u našem Kabinetu se može kombinovati

Lifting lica - Vita Elos

TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška terapija podmlađivanja lica i tela široko prihvaćena u svetu, kao alternativni metod hirurškom zatezanju kože lica i tela. U Kabinetu Vita Elos tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi lekar, koristeći odobrenu i najsavremeniju tehnologiju – 3D HIFU aparat. Postepenim dejstvom 3D HIFU terapije se ujedno obezbeđuju i dugoročni efekti nehirurškog SMAS liftinga – do 3 godine.
Ultrazvučni SMAS lifting je namenjen i muškarcima i ženama koji žele da postignu efekat kompletnog face lifting-a ili liftinga pojedinih delova tela (nadlaktice, stomak, butine). Ultrazvučni SMAS face lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučna SMAS face lifting terapija može raditi u 35-oj godini.

KOJI TRETMANI MOGU DA SE KOMBINUJU SA ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTING-om

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može uspešno kombinovati i sa drugim tretmanima koji se nude u kabinetu Vita Elos, kao što su Plasma Pen tretmani i Radiotalasni lifting. Ultrazvučni SMAS lifting će se kombinovati sa pomenutim tretmanima zavisno od stanja pacijenta i željenih efekata.
Plasma Pen tretmani koje preporučujemo u kombinaciji sa Ultrazvučnim SMAS lifting-om su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
Nehirurška blefaroplastika se kombinuje sa tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting kako bi se upotpunio efekat liftinga i zone očiju – prvenstveno kapaka. Nehirurška blefaroplastika je tretman kojim se uklanjanju kesice ispod očiju i zatežu kapci. Ovim tretmanom se stimuliše stvaranje kolagena kod tretirane regije oka i postižu rezultati u vidu značajnog smanjenja i nestajanja viška kože na kapcima, podizanje očnog kapka (time i obrva), te se stvara efekat „otvorenog i krupnijeg“ oka, nestaju “jastučići” ispod očiju i tamni kolutovi, tako da se oku vraća prirodni izgled.
Uklanjanje bora Plasma Pen-om je drugi Plasma Pen tretman koji može da se kombinuje sa Ultrazvučnim SMAS lifting-om i to za sledeće regije – uklanjanje malih, srednjih ili dubokih bora na čelu, vratu, dekolteu, kao i uklanjanje nabora i uklanjanje bora oko ušiju. Efekti tretmana Uklanjanje bora Plasma Pen-om su: podmlađivanje kože uz dugoročne rezultate, uklanjanje malih bora i uklanjanje srednjih bora, značajno smanjenje dubokih bora, uklanjanje sitnih bora.
Radiotalasni lifting se primenjuje nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting kako bi se postignuti rezultati što duže očuvali. Radiotalasni lifting je tretman koji radiotalasima deluje na pliće slojeve kože u odnosu na tretman Ultrazvučni SMAS lifting, ali cilj tretmana je takođe podsticanja prirodne regeneracije kolagena i elastina. Kada se kombinuje sa tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting, preporučuje se jednom mesečno.

Uz savet i preporuku našeg lekara, kombinacijom više tretmana koje naš Kabinet nudi, postižete najbolje face lifting rezultate na dugi rok!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više