fbpx

Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede

Lifting lica - Vita Elos
Ultrazvučni SMAS lifting – sa kojim tretmanima u našem Kabinetu se može kombinovati
4. maj 2022.
Lasersko, nehirurško uklanjanje tetovaža u Vita Elos-u
9. maj 2022.
Lifting lica - Vita Elos
Ultrazvučni SMAS lifting – sa kojim tretmanima u našem Kabinetu se može kombinovati
4. maj 2022.
Lasersko, nehirurško uklanjanje tetovaža u Vita Elos-u
9. maj 2022.
Prikaži sve

Tretman Radiotalasni lifting – paket uštede

Vita Elos, Novi Sad

ŠTA JE RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, koji se primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting se može raditi tokom cele godine, što je jedna od velikih prednosti tretmana.
Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting je tretman sa višestrukim efektom, usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože tretirane regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost kože. Ceo princip se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava bore i zateže opuštenu kožu, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Preporučuje se kao serija tretmana, a nakon toga 1 tretman mesečno kako bi se očuvali postignuti rezultati.

PAKET UŠTEDE ZA TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

U kabinetu Vita Elos je za sve klijente, koji žele tretman radiotalasni lifting, kao face lifting tretman, kreiran paket kojim je moguće postići uštedu od 2.000,00 RSD jer se korišćenjem paketa uštede tretiraju dve zone po ceni jedne.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU – RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE – RSD 2.000,00
Paket usluge za tretman Radiotalasni lifting znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može, po istoj ceni od 2.000,00 RSD uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način se izašlo u susret svim klijentima koji se odluče za tretman Radiotalasni lifting, jer je ova kombinacija (istovremeni tretman Radiotalasni lifting i lica i vrata) vezana i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati. Radiotalasni lifting je jedan od retkih tretmana koji se bezbedno može raditi i u zoni vrata pri čemu daje zavidne rezultate kod ove vrlo osetljive zone, gde se bore najteže uklanjaju.
Paket uštede je naročito popularan kada se tretman Radiotalasni lifting radi vezano, u seriji od prosečno od 10 do 20 tretmana sa razmacima od 7 dana između svakog pojedinačnog tretmana.

Zakažite vaš termin za tretman Radiotalasni lifting već danas i uklonite znakove starenja sa lica i vrata!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više