fbpx

Sve o tretmanu Radiotalasni lifting

Lasersko uklanjanje tetovaža – sigurno i efikasno u našem Kabinetu
4 februara, 2022
HIFU tehnologija
3D HIFU tehnologija – poređenje sa klasičnim HIFU aparatom
9 februara, 2022
Prikaži sve

Sve o tretmanu Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting

ŠTA JE TRETMAN RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting je neinvazivna, veoma efikasna metoda zatezanja opuštene kože lica, vrata i dekoltea, kao i smanjenja i uklanjanja bora. Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda, a postupak se može koristiti kod svih tipova kože tokom cele godine. Tretman Radiotalasni lifting tela ne daje nikakva neželjena dejstva.
Radiotalasni lifting je jedan od retkih načina zatezanja kože lica, koji se može primeniti na područje oko očiju, kao i na očnim kapcima.
Radiotalasni lifting može se koristiti za:
• uklanjanje prvih znakova starenja,
• smanjenje bora na licu i čelu,
• zatezanje opuštene kože brade i obraza,
• smanjenje bora oko usta,
• podizanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju,
• zatezanje bora na vratu, kože dekoltea, ruku i stomaka.

KAKO RADIOTALASNI LIFTING DELUJE NA KOŽU

Mreža kolagenih vlakana nalazi se duboko u dermisu i predstavlja najvažniji potporni sloj kože, koji pruža mladalački i svež izgled. Kako starimo, količina kolagena u koži opada i koža počinje da se opušta i javljaju se bore.
Tretman Radiotalasni lifting tela se bazira na zatezanju kože lica ili tela radiotalasima u vidu selektivnog, dubokog zagrevanja tkiva. Pod dejstvom radiotalasa, podstiče se kontrakcija kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i formiranje nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i zategnutijem izgledu delova tela.
Starenjem, vlakna kolagena se opuštaju, ispravljaju, pa kao reakcija na radiotalasnu stimulaciju tokom tretmana Radiotalasni lifting tela, dolazi do njihove retrakcije, zatezanja i učvršćivanja. Kako su kolagen i elastin proteini u obliku spirale, oni se na visokoj temperaturi jednostavno „stisnu“, te ih je potrebno “opeći” (što se upravo čini tretmanom Radiotalasni lifting tela). Taj postupak je strogo kontrolisan, jer postoji sistem hlađenja i tačnog određivanja vremena i temperature dejstva radiotalasa tokom tretmana Radiotalasni lifting tela.
Najčešće se preporučuje serija tretmana Radiotalasni lifting kod prve primene radiotalasa u cilju zatezanja lica ili delova tela i to od najčešće 10 tretmana. Efekti traju oko 6 meseci. Preporučuje se održavanje postignutih rezultata ponavljanjem tretmana Radiotalasni lifting jednom mesečno.

Zategnite željenu regiju lica ili tela na jednostavan i efikasan način tretmanom Radiotalasni lifting u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više