fbpx

Lasersko uklanjanje tetovaža – sigurno i efikasno u našem Kabinetu

Lifting tela u Vita Elos-u
Lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
2. februar 2022.
Radiotalasni lifting
Sve o tretmanu Radiotalasni lifting
7. februar 2022.
Lifting tela u Vita Elos-u
Lifting tela tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
2. februar 2022.
Radiotalasni lifting
Sve o tretmanu Radiotalasni lifting
7. februar 2022.
Prikaži sve

Lasersko uklanjanje tetovaža – sigurno i efikasno u našem Kabinetu

STANDARDI KOJE POŠTUJEMO PRILIKOM TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos na stručan, profesionalan i uspešan način, po pristupačnim cenama, rešava problem neželjene tetovaže tretmanom Uklanjanje tetovaža laserom.
Tretman Uklanjanje tetovaža laserom radi tim stručnjaka, koji čine lekar i kozmetolog iz Moskve, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike.
Standardi koji se poštuju su dvojaki:
1. higijenski standardi,
2. standardi koji se odnose na način pružanja same usluge Uklanjanje tetovaža.
Higijenski standardi koje Kabinet strogo poštuje se odnose na redovno održavanje sanitarno-higijenskog stanja prostorija, opreme, uređaja, nameštaja i pribora (čišćenje, pranje i dezinfekcija), obezbeđena sredstva za čišćenje, pranje, dezinfekciju ruku zaposlenih lica, uz adekvatnu radnu uniformu, obuću, zaštitne maske i zaštitne rukavice, obavezni pregledi zaposlenih lica , kao i adekvatno odlaganje i čuvanje pomoćnih preparata za tretmane u skladu sa uputstvom proizvođača (mesto čuvanja, temperatura, rokovi trajanja).
Pored obaveznih higijenskih standarda, postoje i standardi koji se odnose na pružanje same usluge Uklanjanje tetovaža. Ti standardi odnosno pravila, koja se u Kabinetu poštuju, su usmereni na eliminisanje svakog rizika po pacijenta i postizanja maksimalnih efekata tretmana Lasersko uklanjanje tetovaža. U te standarde i pravila su ubrajaju: detaljno upoznavanje sa zdravstvenim stanjem pacijenta i terapijama koje eventualno koristi, detaljan pregled pacijenta pre tretmana i određivanje strogo individualnog načina i plana pružanja usluge, prilagođenog stanju i problemu pacijenta, konstantna komunikacija sa klijentom tokom tretmana Uklanjanje tetovaža i praćenje reakcije, adekvatna nega tretirane regije odmah nakon tretmana, savetovanje klijenta o kućnoj nezi i eventualnoj potrebi za serijom tretmana kao i neophodnim razmacima između njih, po potrebi i kontrolni pregled pacijenta.

KAKO SE VRŠI UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM

Tretman Uklanjanje tetovaža se u Kabinetu radi Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana. Zahvaljujući upotrebi ovog lasera, tretman Uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedan.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces tretmana Uklanjanje tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment tetovaže. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje zavisno od veličine tetovaže, a preporučen razmak između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, je najčešće 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.
Ono što je neophodno nakon tretmana Uklanjanje tetovaže laserom je da se pacijent strogo pridržava saveta lekara i pravilno neguje tretiranu regiju, kako bi se ostvarili željeni rezultati, uz što brži oporavak kože posle dejstva lasera. Preporuke za negu kože nakon tretmana Uklanjanje tetovaža laserom je neophodno poštovati sve dok ne otpadnu krastice na mestu gde je rađen tretman Uklanjanje tetovaža. Ukoliko se klijenti ne pridržavaju navedenih pravila, rizici koji su mogući se odnose na pojavu ozbiljnih infekcija, mogućnost promena na koži koje je teško rešiti i mogućnost pojave ožiljaka. U slučaju da se klijent ne pridržava datih pravila za negu kože, Kabinet ne snosi odgovornost za navedene rizike.

Uklanjanje tetovaža uz poštovanje najviših higijenskih i protokolarnih standarda uz postizanje zavidnih rezultata!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više