fbpx

Šta je 3D HIFU tehnologija

U našem Kabinetu se pruža i usluga Uklanjanje tetovaža laserom
20. februar 2023.
Princip rada Plasma Pen tehnologije
24. februar 2023.
U našem Kabinetu se pruža i usluga Uklanjanje tetovaža laserom
20. februar 2023.
Princip rada Plasma Pen tehnologije
24. februar 2023.
Prikaži sve

Šta je 3D HIFU tehnologija

O 3D HIFU TEHNOLOGIJI


Razvojem i unapređenjem HIFU tehnologije, stvoren je 3D HIFU aparat, kao jedina, trenutno prisutna oprema namenjena tretmanu nehirurški face lifting ili Ultrazvučni SMAS lifting, a koja je odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD). Primena 3D HIFU tehnologije omogućava neinvazivan metod podmlađivanja, sa boljim i dužim efektima u odnosu na ostale prisutne metode zatezanja kože. 3D HIFU tehnologija, se koristi za tretman Ultrazvučni SMAS lifting.
3D HIFU (High intensity focused ultrasound) tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. 3D HIFU aparat radi po principu emitovanja fokusiranih ultrazvučnih talasa visokog intenziteta na dublje slojeve kože, te postiže izvanredne lifting rezultate, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. Ovakav ultrazvuk podrazumeva neinvazivnu terapiju, bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje tonus lica, tonira (zateže) područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalni predeo, kao i predeo brade, vrata i dekoltea. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku.
3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je tehnologija koja koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima. 3D HIFU tehnologije (aparat) ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena i na taj način postižu zavidni efekti face lifting-a.
3D HIFU tehnologija omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava u vidu kompletnog face lifting efekta, ali bez hirurgije.

3D HIFU TEHNOLOGIJA ZA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman sa kompletnim face lifting efektom, kojim se 3D HIFU tehnologijom duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na SMAS sloj kože.
Dejstvom fokusiranog ultrazvuka odnosno 3D HIFU tehnologije, podstiču se rast i regeneracija kolagen vlakana i elastina, što ima za rezultat podmlađivanje – zatezanje opuštene kože lica u vidu nehirurškog face lifting-a.
Ultrazvučni SMAS lifting lica daje brojne estetske efekte:
- usporava se proces starenja,
- podstiče se isključivo prirodan način regeneracije kolagena i elastina (dolazi do rasta kolagena, koji obnovljen zateže kožu, a time i smanjuje bore),
- bolja hidratiranost kože,
- rast volumena ćelija i vraćanje mladalačkog izgleda,
- nestajanje finih bora i izrazito smanjivanje dubokih bora na licu i vratu,
- vraćanje prirodne, tokom starenja i opuštanja kože, izgubljene fizionomije lica,
- dugoročnost efekata do 3 godine.

Nehirurški face lifting samo jednim tretmanom zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji – 3D HIFU u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više