fbpx

U našem Kabinetu se pruža i usluga Uklanjanje tetovaža laserom

Lifting tela u Vita Elos-u
Radiotalasni lifting – tretman za zatezanje tela
17. februar 2023.
Šta je 3D HIFU tehnologija
22. februar 2023.
Lifting tela u Vita Elos-u
Radiotalasni lifting – tretman za zatezanje tela
17. februar 2023.
Šta je 3D HIFU tehnologija
22. februar 2023.
Prikaži sve

U našem Kabinetu se pruža i usluga Uklanjanje tetovaža laserom

KADA ŽELITE DA UKLONITE TETOVAŽU – VITA ELOS I USLUGA UKLANJANJE TETOVAŽA

Tetoviranje je proces mehaničkog unošenja pigmenta u drugi sloj kože – derm. Tetoviranje je poznato u svim delovima sveta i u svim istorijskim razdobljima, kao način na koji su se ljudi ukrašavali, izražavali pripadnost određenoj grupi ili označavali ulazak u svet odraslih. Poslednju deceniju je obeležio nagli rast i velika popularnost tetovaža na svim delovima tela, uključujući i trajnu šminku, kao estetsku makeup tetovažu.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava svim svojim klijentima da na stručan, profesionalan i uspešan način reše ovaj problem neželjene tetovaže, koristeći jednu od naših usluga – uklanjanje tetovaža. Metod uklanjanja tetovaža koji se koristi u Kabinetu je tretman uklanjanje tetovaža savremenim laserom – Nd:YAG laserom.
U zavisnosti od veličine same tetovaže, mesta gde se nalazi, dubine u koju je unet pigment, razlikovaće se i broj potrebnih tretmana uklanjanje tetovaža kako bi se došlo do željenih rezultata.

KAKO TEČE POSTUPAK UKLANJANJE TETOVAŽA

Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaža pacijent oseća kao peckanje. U većini slučajeva nije potrebna anestezija, ali ukoliko je prag bola klijenta niži, daje se lokalna anestezija. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta. Za prvi tretman uklanjanja tetovaža je karakteristično da daje najjače rezultate i najbolje efekte, jer naše stručno lice procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože i u skladu s tim određuje snagu impulsa lasera. Kod svakog sledećeg tretmana snaga impulsa se postepeno smanjuje. Između pojedinačnih tretmana uklanjanja tetovaža, najčešće je potrebno da prođe najmanje 4 do 6 nedelja. Obično stare tetovaže nestaju posle 5 do 8 tretmana, dok je kod profesionalnih potrebno 10 i više tretmana.
Nakon tretmana uklanjanje tetovaža nekoliko dana je neophodno pridržavati se sledećih pravila:
• nanošenje adekvatnih krema, koje omogućavaju brže perutanje i regenerisanje kože,
• stroga zabrana uklanjanja krastica sa tretiranog mesta,
• izbegavati pranje tretirane regije vrućom vodom,
• izbegavati izlaganje toploti (sauna, parno kupatilo),
• pranje tretirane regije bez upotrebe sunđera i sapuna,
• izbegavanje izlaganje Suncu.

Garantujemo uspešnost tretmana uklanjanje tetovaža i do 95% Zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više