fbpx

Šta je 3D HIFU tehnologija i njena namena

Zatezanje lica i vrata – radiotalasni lifting
27. jun 2022.
Plasma Pen tehnologija za uspešno uklanjanje strija
1. jul 2022.
Zatezanje lica i vrata – radiotalasni lifting
27. jun 2022.
Plasma Pen tehnologija za uspešno uklanjanje strija
1. jul 2022.
Prikaži sve

Šta je 3D HIFU tehnologija i njena namena

HIFU tehnologija

O 3D HIFU TEHNOLOGIJI

Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – sigurne i bezbolne alternative hirurškom lifting lica.
3D HIFU tehnologija (High Intensity Focused Ultrasound) je tehnologija koja koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože, utičući na prirodno i ubrzano obnavljanje kolagena sa dugoročnim efektima.
3D HIFU tehnologije (aparat) ima specijalni računarski program, kojim se određuje debljina sloja mekog tkiva (kože, potkožne masti, mišića) na koje se fokusirano deluje ultrazvukom na stimulaciju kolagena.
3D HIFU tehnologija, zahvaljujući računarskom programu, omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.
Zahvaljujući svojim poboljšanim performansama 3D HIFU aparat, pored liftinga lica, omogućava i veoma uspešno reoblikovanje tela (zatezanje i eliminisanje masnih naslaga).

GDE SE KORISTI 3D HIFU TEHNOLOGIJA U KOZMETICI

3D HIFU aparat je jedina, trenutno prisutna oprema za Ultrazvučni SMAS lifting, koja je odobrena od strane FDA (Agencija za upravljanje kontrole kvaliteta lekova i hrane SAD).
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman kojim se smanjuju bore, učvršćuje i tonira koža, eliminišu se bore obraza, nazolabijalnog dela, brade, vrata i dekoltea.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je, primenom savremen 3D HIFU tehnologije, ujednačeniji, precizniji i sa većim efektima, jer je uticaj ljudskog faktora i greške sveden na minimum unapređenjem tehnologije i poboljšanim mogućnosti kertridža.
Ultrazvučni SMAS lifting je jedina kozmetička face lifting procedura koja koristi ultrazvučno slikanje, što omogućava lekaru koji radi tretman da vidi slojeve tkiva ciljanih tokom tretmana, kako bi se osiguralo da je ultrazvučna energija fokusirana tamo gde će ona biti najpotrebnija. 3D HIFU tehnologija omogućava precizno određivanje dubine na kojoj se nalazi muskuloaponeurotički sloj i prilagođavanje parametara fokusa ultrazvuka, tako da se utiče samo na unapred određenu dubinu, prilagođenu individualnim karakteristikama kože klijenta vrlo precizno i garantuje željene rezultate, bez negativnih nuspojava.
Ultrazvučni SMAS lifting terapijom se usmerava ultrazvučna energija duboko ispod kože na optimalnoj temperaturi za regeneraciju kolagena. U lečenju se javlja prirodni proces, poznat kao neokolageneza – proizvodnja svežeg, novog kolagena.
Primenom 3D HIFU tehnologije kod tretmana Ultrazvučni SMAS lifting omogućeno je da se samo jednim tretmanom postignu željeni rezultati (efekat kompletnog face lifting-a) na duži rok – od 1,5 do 3 godine zavisno od pacijenta.

Nehirurški, ultrazvučni face lifting za vaše lice bez bora uz primenu najsavremenije ultrazvučne tehnologije – 3D HIFU!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više