fbpx

Sigurnost i poverenje klijenata su nam na prvom mestu

Trajna epilacija Elos-om
Pet razloga zašto raditi tretman trajna epilacija u Vita Elos-u
22 oktobra, 2017
3D HIFU aparat
Efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije na telo
28 oktobra, 2017
Prikaži sve

Sigurnost i poverenje klijenata su nam na prvom mestu

VITA ELOS

SIGURNOST KLIJENATA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je specijalizovani kozmetički studio, koji vam nudi veliki broj usluga na jedinstven način. Ukoliko želite da učinite sve što je u službi vaše lepote, a pri tome potpuno prirodno i sigurno, Vita Elos je pravo mesto za vas.
U Vita Elos-u je moguće uraditi najraznovrsnije tretmane, koji obuhvataju sledeće: Ultrazvučni SMAS lifting terapiju, trajnu epilaciju 808 Diod laserom, trajnu epilaciju ELOS-om, trajnu šminku obrva, trajnu šminku kapaka i usana, laserski karbonski piling, depigmentaciju laserom, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting, ultrazvučnu kavitaciju i uklanjanje akni ELOS-om.
Ma koji od tretmana da izaberete, ono što vam se garantuje je da se terapije sprovode bez neželjenih nuspojava, jer su svi tretmani prvo isprobani u okviru Vita Elos-a. Ni jedan od tretmana koje nudimo ne isprobavamo na pacijentima, niti se oslanjamo samo na kvalitet opreme i očekivane rezultate. Ono što je politika naše kuće je da ih sve prvo uradimo na sebi, pa tek potom nudimo vama. Sigurnost klijenata nam je na prvom mestu u svakom trenutku.
Pored lično proverenih tretmana, takođe veliku pažnju posvećujemo higijenskim uslovima rada, primenjujući najviše higijenske standarde.
Zaključak – sigurnost naših klijenata se bazira na:
- isključivo isprobanim tretmanima,
- sertifikovanoj, odobrenoj i savremenoj opremi,
- visokim higijenskim standardima,
- poštovanju procedura tokom tretmana i korišćenja aparature,
- praćenju klijenata i nakon tretmana.

POVERENJE KLIJENATA

Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana.
Cilj nam je potpuno zadovoljstvo, a time i poverenje klijenata, koji nam se redovno vraćaju. Svoj cilj postižemo spajajući iskustvo, stručnost, stalno profesionalno usavršavanje i primenu najnovijih tehnoloških dostignuća iz oblasti savremene kozmetologije, prijatnim ambijentom i maksimalnom fleksibilnošću u pogledu prilagođavanja termina mogućnostima klijenata. Kod nas, svakom klijentu se posvećuje posebna pažnja - od detaljne analize pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, preko definisanja vrste i toka tretmana, pa do praćenje ostvarenih rezultata.
Zaključak – poverenje naših klijenata je izgrađeno zahvaljujući:
- iskustvu tima i stručnosti,
- stalno usavršavanje tima Vita Elos-a,
- individualnom pristupu svakom klijentu,
- željenim rezultatima nakon svakog tretmana,
- usklađenost onoga što se klijentu garantuje sa postignutim rezultatima,
- ljubaznost, prijatnost i opušten ambijent.

Mnogi su nam ukazali poverenje, jer je sigurnost uspeha kod nas zagarantovana. Budite i vi jedan od naših zadovoljnih klijenata!
Vaš Vita Elos

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više