fbpx

Efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije na telo

VITA ELOS
Sigurnost i poverenje klijenata su nam na prvom mestu
25. oktobar 2017.
trajna epilacija
Šest najvećih zabluda u vezi tretmana Trajna epilacija
31. oktobar 2017.
VITA ELOS
Sigurnost i poverenje klijenata su nam na prvom mestu
25. oktobar 2017.
trajna epilacija
Šest najvećih zabluda u vezi tretmana Trajna epilacija
31. oktobar 2017.
Prikaži sve

Efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije na telo

3D HIFU aparat

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING TELA

Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari, kako bi se iskoristila najnovija saznanja i poboljšali efekti tretmana i usluga iz oblasti aparatne kozmetike. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo jedan od najnovijih anti-aging tretmana, baziranog na HIFU tehnologiji. Reč je o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting - duboki, nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama. Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku.
Ultrazvučni lifting je namenjen dvema grupama klijenata:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima
hirurškog zahvata,
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože pre nekoliko godina, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
SMAS lifting se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting može raditi u 35-toj godini.

EFEKTI - NADLAKTICE

Dejstvo ultrazvuka na kolagen vlakna i elastin na dubini od 13 mm ili 8 mm je tretman Ultrazvučni SMAS lifting koji se primenjuje na deo nadlaktica. Nakon 180 dana od tretmana se vidi pun efekat – vreme potrebno da se prirodnim putem obnovi kolagen stablo i time podigne i zategne tretirana regija.
Efekti:
- značajno smanjenje „viseće kože“ nadlaktice,
- nestajanje sitnih bora na koži nadlaktice,
- vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože nadlaktice,
- poboljšanje kvaliteta kože.

EFEKTI - STOMAK

Stomak je jedno od osetljivijih regija kod ženske populacije. Nakon porođaje, naglog gubljenja kilograma, usled nedostatka fizičkih aktivnosti kao rezultat se javlja opuštena koža stomaka. HIFU tehnologijom se predeo stomaka tretira na dubini od 13 mm. Dejstvo ultrazvuka na SMAS sloj je takav a se nakon tretmana postiže željeni efekat u periodu od 3 do 6 meseci.
Efekti:
- zatezanje kože stomaka,
- nestajanje „viseće kože “ na stomaku,
- vraćanje stomaka u prirodan izgled, nakon obnovljenog kolagena,
- podmlađivanje kože stomaka,
- poboljšanje tonusa kože tretirane regije.

EFEKTI – NOGE I ZADNJICA

Opuštene butine i zadnjica sigurno nisu privlačni ni jednoj ženi. Ako imate te probleme, Ultrazvučni SMAS lifting ih može uspešno rešiti putem zatezanja pomenutih regija. Neinvazivnom dejstvu ultrazvuka na dubini od 8-13 mm se tretira predeo butine i zadnjice.
Efekti:
- zategnutost unutrašnje i spoljašnje strane butina.,
- zategnutost stražnjice,
- nestajanje „ravne“ zadnjice,
- prirodni izgled butina.

Otklonite znake starenja sa tela neinvazivnim metodom u Vita Elos-u – Ultrazvučni SMAS lifting tretmanom.
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više