fbpx

Pet razloga zašto raditi tretman trajna epilacija u Vita Elos-u

HIFU tehnologija
Efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije na izgled lica i vrata
21. oktobar 2017.
VITA ELOS
Sigurnost i poverenje klijenata su nam na prvom mestu
25. oktobar 2017.
HIFU tehnologija
Efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije na izgled lica i vrata
21. oktobar 2017.
VITA ELOS
Sigurnost i poverenje klijenata su nam na prvom mestu
25. oktobar 2017.
Prikaži sve

Pet razloga zašto raditi tretman trajna epilacija u Vita Elos-u

Trajna epilacija Elos-om

TRAJNA EPILACIJA

Trajna epilacija je metod uklanjanja dlačica, koji obezbeđuje trajne rezultate. Trajna epilacija predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjenih dlaka sa određenih područja tela. Danas je trajna epilacija prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i široko se primenjuje sa veoma dobrim rezultatima.
Regije sa kojih se mogu uspešno ukloniti neželjene dlačice i kod žena i kod muškaraca su: lice, noge, intimna regija, stomak i leđa. Prosečan broj tretmana je od 6-8 sa određenim vremenskim razmacima između svakog tretmana Trajna epilacija, kako bi se obuhvatile sve faze rasta dlake tretirane regije.
Pet osnovnih razloga zbog kojih treba da radite tretman Trajna epilacija u Vita Elos-u obuhvataju sledeće:
- oprema, isključivo sertifikovana, proverena i sa maksimalnim učinkom,
- cena, kao bitan faktor, koja je u poređenju sa ostalim salonima koji rade trajnu epilaciju u Novom Sadu značajno niža,
- zagarantovani rezultati, zahvaljujući najsavremenijoj opremi i stručnosti tima koji pruža uslugu,
- individualni pristup svakom klijentu, kojim se osigurava primena tretmana na način i u vreme koji su prilagođeni svakom ponaosob, zavisno od stanja organizma i problema koji se rešava,
- profesionalnost tima Vita Elos-a, koji stručno i savesno pristupa tretmanu Trajna epilacija.

1. OPREMA

Trajna epilacija Diod 808 laserom je neinvazivni metod uklanjanja dlačica na licu i telu pomoću laserskog snopa, koji obezbeđuje trajne rezultate bez propratnih neželjenih efekata. Trajna epilacija Diod 808 laserom obezbeđuje značajno smanjenje broja dlaka (svakim tretmanom pojedinačno se postiže trajni gubitak 15– 20% dlaka sa tretiranog područja), a posle 6-8 tretmana željene regije se postiže kompletno uklanjanje dlačica.
Trajna epilacija ELOS-om je tretman uklanjanja neželjenih dlačica pomoću dva energetska postupka: optičke energije i radiofrekventna energije (koji deluju istovremeno). Ono što je karakteristično za trajnu epilaciju ELOS-om je nešto manji efekat u odnosu na trajnu epilaciju 808 Diod laserom, ali su zato prednosti trajne epilacije ovim aparatom te što je postupak manje bolan, pozitivno utiče na samo kožno tkivo, stimulišući kolagen, kao i mogućnost uklanjanja čak i svetlih dlačica.

2. CENA

U poređenju sa ostalim salonima koji pružaju uslugu Trajna epilacija, možemo da se istaknemo po najpristupačnijim cenama u Novom Sadu. Cene su formirane tako da je klijentima usluga dostupna, a istovremeno i tretman daje pun efekat – trajno uklanjanje dlačica. Cene tretmana Trajna epilacija se kreću (zavisno do regije ) od samo 1.000,00 za regiju nausnice do 9.000,00 za regiju cela leđa i ramena (kao najskuplji tretman).

3. ZAGARANTOVANI REZULTATI

Stalno profesionalno usavršavanje i primena najnovijih tehnoloških dostignuća iz oblasti savremene kozmetologije osigurava željene rezultate kod tretmana Trajna epilacija. Oprema koju koristimo zadovoljava najviše standarde po pitanju kvaliteta. Takođe, ono što je navedene kao opreme se zaista i koristi prilikom tretmana Trajna epilacija, tako da naši klijenti s sigurnošću mogu da očekuju pozitivne rezultate u skladu sa trenutnim laserskim dostignućima ili napretkom Elos tehnologije.

4. INDIVIDUALNI PRISTUP SVAKOM KLIJENTU

Kod nas, svakom klijentu se posvećuje posebna pažnja - od detaljne analize pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, preko definisanja vrste i toka tretmana Trajna epilacija (odluka da li laserska ili Elos tehnologijom, zavisno od regije i željenog efekta), pa do praćenje ostvarenih rezultata. Cilj nam je potpuno zadovoljstvo klijenata, koje postižemo primenom visokih higijenskih standarda, prijatnim ambijentom i maksimalnom fleksibilnošću u pogledu prilagođavanja termina mogućnostima klijenata.

5. PROFESIONALNOST TIMA VITA ELOS-a

Stručni tim Vita Elos-a čine sertifikovani kozmetičar sa dugogodišnjim iskustvom i lekar sa 10-godišnjom praksom. Svaki naš klijent, prilikom posete našem Kabinetu, ima besplatan pregled i savet lekara, vrhunsku stručnost kozmetičara i potpunu posvećenost oba člana tima tokom pružanja usluge Trajna epilacija. Na ovaj način je svaki naš klijent siguran da će usluga koju plaća biti profesionalno urađena, bez ikakvih negativnih nuspojava.

Iskoristite prednosti tretmana Trajna epilacija u Vita Elos-u i zauvek se rešite neželjenih dlačica.
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više