fbpx

Pristupačne cene svih face lifting tretmana u našem Kabinetu

Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju tretmanom Nehirurška blefaroplastika
16 aprila, 2021
Lepota nije luksuz, lepota je način života
Važnost ishrane i zdravstvenog stanja za produžene efekte tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
21 aprila, 2021
Prikaži sve

Pristupačne cene svih face lifting tretmana u našem Kabinetu

Vita Elos, Novi Sad

POVOLJNE CENE FACE LIFTING TRETMANA – RAZLOZI ZBOG KOJIH TO MOŽEMO DA UČINIMO ZA VAS

Vita Elos je kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku, što znači da za svi kozmetički tretmani koje Kabinet nudi podrazumevaju korišćenje najsavremenijih aparata i tehnologija u cilju pružanja stručnih, proverenih i sigurnih usluga. Na taj način je omogućeno da sve face lifting tretmani budu nehirurški i bez štetnih i rizičnih nuspojava.
Face lifting, koji se može raditi u Vita Elos-u obuhvata: Ultrazvučni SMAS face lifting, Radiotalasni face lifting, Nehiruršku blefaroplastiku i Uklanjanje bora Plasma Pen-om. Tehnologija koja se kod pomenutih face lifting tretmana je: 3D HIFU tehnologija, radiotalasi i Plasma Pen tehnologija.
Razlozi, zbog kojih su cene face lifting tretmana vrlo povoljne, su:
- face lifting tretmani Kabineta su iz oblasti aparatne kozmetike, gde je osnovno sredstvo rada aparat (ultrazvuk, radiotalasni manipulatori, Plasma olovka), čije su performanse takve da obezbeđuju veliki broj tretmana u dužem vremenskom periodu korišćenja,
- korišćenjem samo aparata kod face lifting tretmana, najčešće nema dodatnih potrošnih kozmetičkih sredstava,
- kako face lifting tretmani, koje Vita Elos pruža, uglavnom podrazumevaju određenu seriju tretmana, pristupačnim cenama je omogućeno da svi klijenti ispoštuju procedure i na taj način dođu do željenih rezultata,
- želja da face lifting tretmani učine pristupačnim što većem broju klijenata opredeljenih za nehirurški face lifting,
- prilagođavanje trenutnom stanju i kretanjima na tržištu ovih kozmetičkih usluga.

CENE POJEDINAČNIH FACE LIFTING TRETMANA

Face lifting tretmani koje nudimo se rade najčešće kao serije tretmana, ali izborom određene vrste tehnologije moguće je postići željeni rezultat i samo jednim tretmanom.
Face lifting tretman koji koristi duboko fokusirane ultrazvučne talase (3D HIFU tehnologija) se radi samo jednom kako bi se zategla koža lica. Ovaj face lifting tretman se naziva Ultrazvučni SMAS lifting i daje rezultate u trajanju od 1,5 do 3 godine. Može se raditi kao face lifting i parcijalno ili kao tretman celog lica, od čega zavisi i cena. Cena face lifting tretmana Ultrazvučni SMAS lifting celog lica je 600 EUR, dok je za pola lica cena 300 EUR. Vita Elos nudi i pakete usluga za tretman Ultrazvučni SMAS face lifting, čime se klijentima dodatno obezbeđuje značajna ušteda - čak do 550 EUR, zavisno od izbora paketa.
Face lifting tretman koji se radi primenom radiotalasa (Radiotalasni face lifting) se preporučuje kao serija tretmana - najčešće 10 tretmana vezano i to za celo lice, a idealno je kombinacija lica i vrata. Nakon postignutih face lifting rezultata ovom tehnologijom, preporučuje se face lifting tretman celog lica radiotalasima jednom mesečno, kako bi se postignuti rezultati očuvali. Cena pojedinačnog face lifting tretmana je 2.000,00 RSD. I kod ove vrste face lifting-a Vita Elos nudi paket uštede - po ceni jedne regije (2.000,00 RSD) se rade dve (celo lice i vrat).
Primenom Plasma Pen tehnologije moguće uraditi face lifting pojedinih delova lica ili celog lica. Face lifting tretmani, primenom Plasma Pen tehnologije, mogu biti dvojaki:
1. Nehirurška blefaroplastika (zatezanje bora oko očiju i uklanjanje kesica ispod očiju) po ceni od 150 EUR po tretmanu,
2. Uklanjanje bora Plasma Pen-om sa celog lica ili parcijalno po ceni od 20 EUR po tretmanu, pa naviše. I kod ove vrste face lifting tretmana, Kabinet nudi mogućnost nižih cena od pomenutih, kada se rade serije tretmana ili velike regije.

Face lifting po najpristupačnijim cenama samo u našem Kabinetu – zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više