fbpx

Prirodno obnavljanje kolagena tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Uspešno uklanjanje papiloma nehirurškim putem
23. maj 2022.
Plasma Pen tretmani – vrste tretmana i koje probleme njima rešavamo
27. maj 2022.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Uspešno uklanjanje papiloma nehirurškim putem
23. maj 2022.
Plasma Pen tretmani – vrste tretmana i koje probleme njima rešavamo
27. maj 2022.
Prikaži sve

Prirodno obnavljanje kolagena tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting

Kolagen

NEHIRURŠKO, PRIRODNO OBNAVLJANJE KOLAGENA

Kolagen ima tu sposobnost da se prirodno obnavlja. Upravo na toj njegovoj sposobnosti se bazira tretman Ultrazvučni SMAS lifting – duboko fokusiranim ultrazvukom se stimuliše kolagen i podstiče njegovo prirodno obnavljanje, a efekti su zatezanje kože i gubitak ili smanjenje bora.
Kako starimo, javlja se trajni deficit kolagena usled sve sporijeg njegovog prirodnog obnavljanja. Rezultat deficita kolagena je lako uočljiv – pojavljuju bore, a proces starenja postaje sve vidljiviji.
Kako kolagen ima oblik grane, koja se sastoji od “korena” (dublji slojevi kože) i “grana” (površinski slojevi kože), suština njegove regeneracija je podsticanje prirodnog obnavljanja korena, koji potom direktno utiče i na stanje grana kolagena. Ukoliko je koren kolagena ojačao i obnovio se, grane takođe rastu i postaju sve gušće, a time se povećava i funkcija čitave strukture vezivnog tkiva – dolazi do zatezanja kože i gubitka bora.

KAKO TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING I 3D HIFU TEHNOLOGIJE REGENERIŠU KOLAGEN

Terapijom Ultrazvučni SMAS lifting se vrši prirodna stimulacija rasta kolagena, što direktno utiče na vraćanje mladalačkog izgleda i postizanje lifting efekat tretirane regije lica ili tela. Priroda funkcionisanja ljudskog organizma je takva da se proces prirodnog obnavljanja kolagena ne može odvijati u kratkom vremenskom periodu, već postepeno – do 6 meseci, kada su vidljivi i puni rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting.
Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija, je potpuno prilagođena strukturi i obliku kolagena na način da 3D HIFU tehnologija sa svojim manuelnim nastavcima može da deluje na dubini i korena kolagena i grana kolagena.
Ultrazvučni SMAS lifting (primena 3D HIFU tehnologije) je takav lifting lica i tela koji ne zateže kožu samo površinski, već dopire i do dubljeg sloja kože – SMAS sloja. SMAS sloj je onaj deo kože koji sadrži sve elemente neophodne za mladalački izgled lica – kolagen i elastin. Obnovljene grane kolagena u najdubljim slojevima kože (i do 16 mm za pojedine regije tela) počinju da utiču na dubinsko zatezanje kože i na poboljšavanje metaboličkih, unutrašnjih procesa. Kako se postupak regeneracije nastavlja tj. širi na grane kolagen vlakana, dolazi i do plićih slojeva kože, tako da je čitavo kožno tkivo podmlađeno, zategnuto – vraća se mladalački izgled tretirane regije (dolazi do zatezanja kože). Ujedno se ultrazvukom utiče i na regeneraciju elastina u koži, te je efekat tretmana Ultrazvučni SMAS lifting potpuniji – efekat kompletnog liftinga uz poboljšanje glatkoće i strukture kože.

Zatezanje kože lica i tela je moguće na prirodan način – terapijom ultrazvučni SMAS lifting kao prirodnim načinom za regeneraciju kolagena!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više