fbpx

Uspešno uklanjanje papiloma nehirurškim putem

Zatezanje kapaka – nehirurški postupak primenom Plasma Pen-a
20. maj 2022.
Kolagen
Prirodno obnavljanje kolagena tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
25. maj 2022.
Zatezanje kapaka – nehirurški postupak primenom Plasma Pen-a
20. maj 2022.
Kolagen
Prirodno obnavljanje kolagena tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
25. maj 2022.
Prikaži sve

Uspešno uklanjanje papiloma nehirurškim putem

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

O PAPILOMIMA KAO PIGMENTNIM PROMENAMA

Papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom se može javiti kao hiperpigmentne meke izrasline na koži, koje su iste boje kao i koža, povezane sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. Papilomi mogu dostići veličinu i do nekoliko milimetra, bilo kao pojedinačne izrasline ili višestruke.
Papilomi mogu da variraju u izgledu (od glatkih do blago naboranih), boji (boja mesa ili blago smeđa boja) i vise na maloj stabljici.
Papilom ili „viseće bradavice“ se mogu javiti na bilo kom delu tela, a najčešća mesta pojavljivanja su: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone.
Najčešći problemi vezani za pojavu papiloma su: stalna iritacija, koja može biti i bolna, iritacija papiloma odećom, česta povreda papiloma, širenje papiloma tokom vremena, rast „viseće bradavice“ tokom vremena, iritacija papiloma, ukoliko je na prevoju tela, estetska nelagodnost zbog njegovog prisustva.

POSTUPAK UKLANJANJA PAPILOMA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za uklanjanje papiloma upotrebom lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi savremen, testirani laser – Nd:YAG laser. Pored efikasnosti, uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana.
Postupak tretmana uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
Sa dužinom talasa od 1064 nm i 532 nm Nd:YAG lasera se radi tretman uklanjanje papiloma. Laserskim snopom se tretira deo kojim je papilom vezan za kožu („peteljka“ papiloma), koji se na taj način uklanja, te papilom otpada. Nakon tretmana uklanjanje papiloma nema perioda oporavka, niti posebne dodatne nege tretirane regije.
Efekti tretmana uklanjanje papiloma laserom:
• uklanjanje „visećih bradavica“ bez hirurškog zahvata i ožiljaka,
• mogućnost uklanjanje papiloma na svim delovima tela (vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone),
• rešavanje problema bez hirurškog zahvata i ožiljaka, beskrvno,
• nema neprijatnosti tokom oblačenja, češljanja usled prisustva bradavica i izraslina,
• estetski efekat,
• rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži u fazi nastanka,
• umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu,
• prirodan izgled, bez znakova starenja.

Oslobodite se papiloma i svih pratećih neprijatnosti vezanih za njihovo prisustvo!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više