fbpx

Plasma Pen tretmani – vrste tretmana i koje probleme njima rešavamo

Kolagen
Prirodno obnavljanje kolagena tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
25. maj 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – idealno rešenje za negovan i prirodan izgled obrva
30. maj 2022.
Kolagen
Prirodno obnavljanje kolagena tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting
25. maj 2022.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Puder obrve – idealno rešenje za negovan i prirodan izgled obrva
30. maj 2022.
Prikaži sve

Plasma Pen tretmani – vrste tretmana i koje probleme njima rešavamo

VRSTE PLAMA PEN TRETMANA

Plasma Pen tretmani se rade primenom Plasma Pen tehnologije. Plasma Pen tehnologija je usklađena sa zdravstvenim standardima kozmetologije i dermatologije – klinički testirana i odobrena oprema, te se Plasma Pen tretmani mogu smatrati jednim od veoma pouzdanih tretmana sa maksimalnim efektima i nultim neuspesima ili problemima greške.
Plasma Pen tehnologija omogućava više vrsta tretmana, zahvaljujući svojim karakteristikama. To je najsavremeniji plazma uređaj, koji se koristi za zatezanje kapaka, uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka nehirurškim putem. Dejstvo Plasma Pen tehnologije (a time i Plasma Pen tretmana) je zasnovana na dejstvu jonizujućeg gasa, koji se pretvara u stanje plazme, što omogućava da se jonizuje gas u vazduhu, kako bi se stvorio u mali električni luk u vidu munjevitog električnog impulsa, kojim se kroz iglu (igla je na udaljenosti od 1 do 2 mm od tretirane regije, ne dodiruje kožu) tretira epidermis regije sa estetskim problemima. Da bi se to postiglo, koristi se ultra-fina sonda za brze i izuzetno precizne Plasma Pen tretmane i na teško dostupnim regijama lica ili tela u cilju postizanja maksimalnih efekata kod svih Plasma Pen tretmana sa nultim neuspesima ili problemima greške.
Plasma Pen tehnologija stvara najfinije plazma zrake, koji utiču na proizvodnju kolagena i zatezanje tkiva pod strogo i vrlo precizno kontrolisanim uslovima. Dejstvom Plasma Pen iglice stvara se na površini kože mikro-opekotina, što podstiče stvaranje novih ćelija i obnavljanje kože. Kontakt Plasma Pen-a sa kožom je isključen i tkiva u blizini tačke izloženosti nisu oštećena.
Plasma Pen tretmani, koje nudi Kabinet su:
1. Nehirurška blefaroplastika,
2. Uklanjane bora, uklanjanje strija i uklanjanje ožiljaka Plasma Pen tehnologijom.

KOJE PROBLEME NJIMA REŠAVAMO PLASMA PEN TRETMANIMA U NAŠEM KABINETU

Estetski problemi, koji se mogu rešiti Plasma Pen tretmanima su višestruki:
• zatezanje kapaka,
• uklanjanje jastučića ispod očiju,
• zatezanje kompletne očne regije,
• uklanjanje bora,
• uklanjanje bora i sa teško dostupnih mesta (uši),
• uklanjanje strija,
• uklanjanje ožiljaka.
Uklanjanje viška kože sa gornjih kapaka, smanjenje „jastučića“ sa donjih kapaka, kao i uklanjanje tamnih kolutova ispod očiju, uz kompletno zatezanje kože očne regije je moguće Plasma Pen tretmanom pod nazivom Nehirurška blefaroplastika. Broj tretmana Nehirurška blefaroplastika je individualan i zavisi od težine problema koji se rešava, kao i stanja kože pacijenta.
Drugi Plasma Pen tretman je Uklanjanje bora, strija i ožiljaka. Ovaj Plasma Pen tretman može da reši tri vrste estetskih problema – bore, strije i ožiljke. Zahvaljujući karakteristikama Plasma Pen tehnologije, moguće je ukloniti bore sa lica, ali i na onim mestima koja su teško dostupna, kao što su uši, što je jako teško primenom ma koje druge vrste tretmana. Uklanjanje ožiljaka sa svih delova tela primenom Plasma Pen je veoma uspešno kada se radi o sledećim vrstama ožiljaka: uklanjanje lineranih ožiljaka, nastalih posle operacije, uklanjanje širokih i glatkih ožiljaka, nastalih posle opekotina, uklanjanje reljefnih ožiljaka, nastalih posle dubokih opekotina, uklanjanje atrofičnih ožiljaka, nastalih zbog gubitka dubljih struktura kože, uklanjanje hipertrofičnih ožiljaka, koji se javljaju u granicama ranije povrede ili reza, zadebljao je, crven i može biti bolan ožiljak. Jedino ograničenje koje postoji je vezano za keloidne ožiljke, koji Plasma Pen-om ne mogu da se uklone. Plasma Pen tretman Uklanjanje strija je nehirurški metod, namenjen uklanjanju strija sa regija bokova, stomaka i nogu. Plasma Pen tretman za uklanjanje strija (kao i svaki drugi Plasma Pen tretman) može da se ponovi nakon par meseci, koliko je potrebno da se tretirana regija regeneriše i oporavi.

Rešite svoje estetska probleme nehirurškim putem uz Plasma Pen tretmane u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više