fbpx

Sve što treba da znate o tretmanu Uklanjanje tetovaža laserom

Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
15. novembar 2023.
Zatezanje kapaka – Plasma Pen tretman Nehirurška blefaroplastika
20. novembar 2023.
Preporuke u vezi tretmana Ultrazvučni SMAS lifting
15. novembar 2023.
Zatezanje kapaka – Plasma Pen tretman Nehirurška blefaroplastika
20. novembar 2023.
Prikaži sve

Sve što treba da znate o tretmanu Uklanjanje tetovaža laserom

Uklanjanje tetovaža

TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM

U kabinetu Vita Elos se na stručan, profesionalan i sa veoma dobrim postizanjem rezultata radi tretman Uklanjanje tetovaža. Još jedna prednost tretmana Uklanjanje tetovaža laserom u Kabinetu su i pristupačne cene.
Lekar, prilikom prve posete Kabinetu, procenjuje stanje tetovaže i moguću reakciju kože na tretman Uklanjanje tetovaža laserom. Na osnovu pregleda se određuje dalji tok tretmana. Snaga impulsa lasera tokom tretmana Uklanjanje tetovaže se prilagođava svakom pacijentu pojedinačno.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom – Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana. Zahvaljujući upotrebi ovog lasera, tretman Uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedan.
Prvi tretman Uklanjanja tetovaža daje najbolje rezultate, jer je tada pigment najizraženiji, da bi se kod svakog narednog tretmana Uklanjanja tetovaža jačina impulsa prilagodila stanju i dotadašnjoj reakciji pacijenta, tipu kože i karakteristikama same tetovaže (veličina, korišćen pigment, starost tetovaže). Broj tretmana Uklanjanja tetovaža je od 5 do 10 tretmana Uklanjanja tetovaža, individualno.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.
Ono što utiče na tretman Uklanjanje tetovaža se odnosi na boju tetovaže, njenu veličinu, korišćen pigment, dubina na kojoj je rađena tetovaža, kao i to da li je reč o amaterskom ili profesionalnom tetoviranju.

KAKO NEGOVATI KOŽU TRETIRANE REGIJE NAKON TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA LASEROM

Preporuke za negu kože, dobijene u Kabinetu od lekara i kozmetologa, je neophodno poštovati sve dok ne otpadnu krastice na mestu gde je rađen tretman Uklanjanje tetovaža.
Nega kože nakon tretmana Uklanjanje tetovaža podrazumeva sledeće:
• redovno pranje tretirane regije antibakterijskim sredstvima,
• redovno mazanje tretirane regije pantenolom,
• redovno održavanje higijene i zamena odeće (isključivo ispeglane),
• zabranjena je sauna, bazen, solarijum, vežbanje.
Ukoliko se klijenti ne pridržavaju navedenih preporuka nege kože, rizici koji su mogući se odnose na pojavu ozbiljnih infekcija, mogućnost promena na koži koje je teško rešiti i mogućnost pojave ožiljaka. U slučaju da se klijent ne pridržava datih pravila za negu kože, Kabinet ne snosi odgovornost za navedene rizike.

Uspešno uklanjanje svih vrsta tetovaža u našem Kabinetu, zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više